Poznati domaći brend nakita SEXY PLEXY lansirao je novu ljupku kolekciju srebrnog nakita s motivima zvjezdica, djeteline, srca, malenih aviona... Svaki od motiva podsjeća dizajnerice na neku lijepu uspomenu ili dragu osobu, predstavlja simbol za nešto što nam je važno ili pak amajliju koju svi rado nosimo vjerujući kako nam donosi sreću

sexy plexy silver dust

"SILVER DUST je kolekcija srebrnog nakita, osmišljena u suradnji s nama bliskim osobama. Kroz priče i uspomene proizašli su motivi koji imaju posebna značenja, a samim time i posebnu vrijednost. Tajne, uspomene, neprežaljene ljubavi i skrivene želje pretočili smo u srebrne minijature oko vrata ili ruke", djevojke iz domaćeg brenda nakita SEXY PLEXY opisuju svoju novu kolekciju nakita te dodaju: "Ključić s minijaturnim srčekom, podsjeća nas na ljubavi koje su skrivene od svijeta, postoje samo u nama, pospremljene duboko u srcu." Naravno, i drugi motivi koji se pojavljuju u kolekciji imaju svoje skriveno značenje.

sexy plexy silver dust

sexy plexy silver dust

Uspomene na skrivena mjesta, putovanja koju su nas obogatila i otvorila nam vidike, dizajnerice su oblikovale u maleni avion koji karakterizira slobodu, mir i bijeg. Zvjezdica, srce i djetelina pojavljuju se u obliku 3 želje koji za svakoga imaju drugačije značenje i zamišljene su kao amajlije koje nosimo svakodnevno. Sunce i mjesec asociraju na vrijeme, koje često uzimamo zdravo za gotovo i zaboravljamo kako je život kratak, te da trebamo iskoristititi svaki trenutak najbolje što je u našoj moći. Anđeoska krila pojavljuju se u ulozi čuvara, koji za svaku osobu predstavlja neki drugi oblik, ali ovdje je da nas podsjeti da se imamo na koga osloniti.

sexy plexy silver dust

sexy plexy silver dust

sexy plexy silver dust

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.