Omiljeno mjesto druženja i ispijanja kave u Dežmanovu prolazu daje vam još jedan dobar razlog za okupljanje. Naime, Velvet cafe spojio je dvije ženske ljubavi – torbe i kavu – i dizajnirao prekrasne velike torbe u kojima doista sve svoje možete nositi sa sobom. I pritom biti trendi

velvet torbe

Postoji pomalo neobjašnjiva i neraskidiva veza između žena i torbi, stoga je cafe Velvet predstavio jedinstvenu torbu koja je već sada postala predmet žudnje brojnih "it djevojaka". Dizajn Velvet torbe nije podložan modnom trendu, on je univerzalan i primjenjiv svakoj ženi neovisno o profesiji, godinama ili stilu.

velvet torbe

Svaka torba je individualna i priča svoju priču, svaka torba označena je serijskim brojem od 1 do 50. Velvet cafe ovo ljeto spojio je dvije velike ljubavi svake žene, ritual ispijanja kave i torbu. Upravo Velvet torba limitirana je edicija koja će uvijek sigurno čuvati sve vaše tajne i stvari.

velvet torbe

Kako ova torba može izgledati šik u svakodnevnom životu, pokazale su nam domaće stilistice Ana Nikačević, Barbara Repe, Iva Gradišer i Ivana Pavić koje su Velvet torbu ukomponirale u vlastiti stil odijevanja.

velvet torbe

Jedinstvena edicija Velvet torbe dostupna je u cafe Velvetu (Dežmanova ulica 9).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.