Kampanja brenda Kalisi design nosi naziv "Endless..." i u sebi reflektira cijelu ovogodišnju situaciju, ali ujedno gleda u svjetliju budućnost nadolazeće sezone, prizivajući, kako kaže i sam podnaslov kampanje, "Love. Magic. Craziness."  

kalisi design 2020

Kalisi design, kao i dosad, u novoj kolekciji simbolična naziva "Endless..." nudi jedinstven spoj modernog, senzualnog i romantičnog modnog stila.  Osnovna misao vodilja je stvarati originalne i moderne kreacije te zaljubljenicama u modu omogućiti izradu odjeće prema vlastitim željama.

kalisi design 2020

U novoj kapsula kolekciji dizajnerice Ljiljane Koprivnjak, vlasnice hrvatskog brenda Kalisi design, vidljive su jednostavne linije i klasični krojevi poput Chanel sakoa s odmakom i suknje visokog struka, no naglasak je stavljen na materijale poput neobične, pomalo retro, čipke, glatkog sjajnog satena te vunenog štofa…

kalisi design 2020

Također, kao “lajtmotiv” kroz cijelu kolekciju se provlače vječni biseri i mašne. Ovogodišnji novitet u ponudi brenda su unikatne ručno heklane torbice rađene od 100% pamučnog konca s drvenim ručkama.

kalisi design 2020

Cijela kolekcija će se uskoro moći naručiti putem web shopa Kalisi designa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.