Dovoljan je jedan pogled na ove divne fotografije obasjane suncem nastale prije nekoliko dana u Dubrovniku i Trogiru da se zaželimo pravog proljeća, lepršavih haljina, ugodnih večeri i druženja. Svi oni mjeseci provedeni u trenirkama i pred TV-om će biti lakše zaboravljeni uz nove ženstvene, efektne modele koje je isprobala i prošetala Anita Dujić Broadfoot 

alduk haljina na tockice

Bivši model, a sada uspješna set dizajnerica i dizajnerica nakita za svoj brend Juno, Anita Dujić Broadfoot nas na najljepši način uvodi u toliko iščekivano proljeće. Za nedavnog puta po južnoj Dalmaciji je ne samo uživala u ljepoti dalmatinskih gradova, već i u novim modelima iz Aldukove aktualne kolekcije "Summer of '21".

alduk haljina na tockice

"Jedva sam dočekala trenirke i nelijepu trenutnu situaciju zamijeniti štiklama, haljinama i ljepšim temama. Mislim da nam je svima to nedostajalo i da jedva čekamo uskočiti u svečanije oprave, a veseli me što upravo hrvatski dizajneri i dalje strastveno i vrijedno stvaraju te se i na taj kreativan način odupiru trenutnom stanju. Novi modeli iz Aldukove kolekciju su me oduševili, a uz očekivano elegantne modele za posebne prilike, posebno su me iznenadili lepršavi modeli s uzorkom točkica. I dalje jako moderno i glam, ali s dozom zaigranosti. Baš sam uživala snimati ove fotografije, a od kratke haljine s točkicama i pojasom se nisam mogla odvojiti tako da je to postao moj prvi model haljine koji sam kupila u jako dugo vremena", izjavila je Anita.

alduk haljina na tockice

Alduk je nedavno predstavio modnu kampanju koja prati novu kolekciju za proljetno/ljetnu sezonu, a kolekcija ima preko 40 novih modela kombinezona, haljina i tunika. Svježina i tempo kojom dizajner stvara usprkos otežanoj svakodnevici i velikim promjenama unutar modnog sistema, ulijeva optimizam i u nas koji jedva čekamo uskočiti u neku udobnu haljinu, otići na proslavu ili event i pošteno se zabaviti. Nekada smo ovakve stvari uzimali zdravo za gotovo, a sad ih jedva očekujemo.

alduk haljina na tockice

"Primjećujem želju klijentica za promjenom ovog stanja, za kupnjom posebnog modela haljine, odlaska na proslavu i stvaranja nekih ljepših uspomena. Reakcije na novu kolekciju su izvrsne te vjerujem da je to što nismo išli trenutnim modnim tendencijama prema jednostavnijim modelima odjeće bilo ispravno jer ljudima nedostaje ljepote i uživanja. Jedan segment tih osjećaja pruža i moda, a moje kolege i ja se iz sezone u sezonu trudimo predstaviti nešto novo i iznenaditi", rekao je Ivan koji će uskoro predstaviti i lookbook svih modela nove kolekcije. 

Veselimo se projektima ovog dizajnera i njegovog brenda koje svakodnevno pratimo i na službenim kanalima kao što su web stranica alduk.hr i Instagram profil

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.