Prava Woodstock atmosfera očekuje vas na ovogodišnjem zagrebačkom ljetnom festivalu kulture - Park in Zagreb - koji će trajati od 14. do 27. lipnja 2009. Uživajte uz super koncerte, buvljake, predstave, performance... Bit će živo, veselo i kreativno!

park in zagrebPark-in-Zagreb je dvotjedni festival zabave i kulture s besplatnim programom koji se održava u Parku Ribnjak te prostorima Centra mladih Ribnjak i kluba Purgeraj, početkom srpnja svake godine. Festival je pokrenut 2006. godine od Udruge KULA, Centra mladih Ribnjak i kluba Purgeraj. Ove godine održava se 4. izdanje Festivala.

Cilj je svakog dana trajanja Festivala ponuditi mladima koji se zateknu u Zagrebu raznolik kulturni sadržaj: koncerte, predstave, radionice, projekcije, čitanje, performance... I isto tako omogućiti domaćim i stranim, mladim i još mlađim umjetnicima da u opuštenoj i neobaveznoj zagrebačkoj ljetnoj atmosferi predstave svoje radove publici. 

Program Park-in-Zagreba 2009. održavat će se kroz svakodnevne radionice, izložbe, predavanja, predstave projekcije, koncerte itd.! Sva ova događanja se odvijaju u tri termina tijekom dana koja su prilagođena ciljanim dobnim skupinama: jutarnjem od 10-13h, popodnevnom od 16-19h, te večernjem iza 20h.

RIBNJAK OPEN AIR 2009., nedjelja 14.06.2009. - 15h - ulaz slobodan

Park-in-Zagreb tradicionalno otvaramo cjelodnevnim Ribnjak Open Air druženjem uz nastupe brojnih bendova, razne štandove u Parku Ribnjak, ultraretro buvljak, predstavljanje festivalskih radionica, društvene igre za stare i mlade i fantastičnu Woodstock atmosferu!

Program vodi Marina Orsag (SVE PET) na nejakim ramenima stand up komičara Aleksa i Domagoja! Prošle godine, Ribnjak Open Air je pohodilo oko 5000 ljudi, a ove godine očekujemo barem isti taj broj...

woodstockNa Ribnjak Open Airu 2009. od 15h između ostalih nastupaju:

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS
ELEMENTAL
ST!LLNESS
FALI V
ZINEDIN ZIDAN
HAKUNA MATATA
HI FJU
KOLODVOR
SECOND HAND BAND

www.parkinzagreb.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.