Pozivamo vas na jedno vrlo jedinstveno, opuštajuće i hedonističko druženje: Adrience Summer D-Stress Party, Powered by Femina.hr, u novootvorenom zagrebačkom café baru Kôta - očekuje vas morska atmosfera i predstavljanje novih proizvoda za njegu kože iz Adrience Seapower linije kozmetike

cafe bar kota, vinaPrije nego što se razbježite na more, dovest ćemo more k vama - ili barem djelić divne i ljekovite morske atmosfere.

Pozivamo vas na jedno vrlo jedinstveno, opuštajuće i hedonističko druženje: Adrience Summer D-Stress Party, Powered by Femina.hr, u petak, 10. srpnja, u 19:30, u novootvorenom café baru Kôta, u Medulićevoj 20, u Zagrebu. 

Ispod vinove loze na vrtnoj terasi (a ako padne kiša, onda u profinjenom interijeru), uživat ćete uz vino, sir, masline, mirise Mediterana i vrhunski jazz. Predstavit ćemo vam nove proizvode Adrience Seapower linije - linije za mušku njegu (iako će i žene doći na svoje, bez brige).

Adrience Seapower proizvodi posebno su formulirani kako bi zadovoljili potrebe muške kože, a Seapower D-stress njega namijenjena je  koži koja pokazuje znakove starenja i umora. Zahvaljujući snažnom antioksidativnom koktelu vitamina A, C i E, smanjuje dubinu bora i vraća koži mladenački izgled. 

Osim poklona koje za vas pripremamo na partyju, moći ćete uživati u dva prekrasna vina koja će cijelu večer za vas biti u ponudi po promotivnim cijenama: Malvazija Demian i Arman Teran.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.