Koliko ste puta primitelji nekog s bujnom sjajnom kosom i pomislili "takve uvojke želim". Pogotovo u ovom periodu godine, kada svi težimo osvježenju, posežemo za svjetlijim tonovima i šišanju ne bi li nam kosa izgledala zdravije. Međutim, to nisu jedni načini osvježenja, kosa uistinu može biti zdrava, sjajnija i bujna, a sve zahvaljujući Forcapil® proizvodu Gummies

forcapil gummies

Žene posvećuju posebnu pažnju svom izgledu i svojoj kosi. Što se kose tiče, želimo imati duge, jake i sjajne vlasi i stalbo smo u potrazi za proizvodima koje je lako uvrstiti u svoju rutinu i koje možemo  ponijeti u torbici neovisno o prigodi. Upravo iz tog razloga, Arkopharma Laboratories, vodeći na tržištu dodataka prehrani za kosu i stručnjaci za snagu i zdravlje kose, postavljaju trendove s Forcapilom. Kako bi zadovoljio potrebe svih žena, bez obzira na njihovu dob, Forcapil® je proširio svoju ponudu proizvodom Gummies Growth, koji kombinira visoku dozu vitamina, minerala i preslice za jačanje kose te poticanje njenog rasta.

forcapil gummies

Gummies su posebno osmišljeni za:

• Učvršćivanje vlakana kose i vraćanje vitalnosti vlasi uz pomoć vitamina B5, B6, B8 (biotin) i  B9 = koktel za snagu.
• Poticanje rasta kose.
• Poboljšanje kose čineći je podatnijom i sjajnijom, zahvaljujući cinku, selenu  i vitaminu C.

forcapil gummies

Što su Gummies?

Gummies su alternativa kapsulama. Riječ je o inovativnom dodatku prehrani koji izgleda i ima okus poput slatkiša, ali nije! Ovaj poseban proizvod je obogaćen dodatkom voćnog pektina u vitaminsku i mineralnu formulu, kako bi bili što mekši.

forcapil gummies

Prednosti proizvoda Gummies:

Voćni okus i topiva tekstura omogućuju vam da se brinete o sebi s užitkom.
Lako se uzima u bilo koje doba dana i bez vode. Dobra alternativa kapsulama koje mogu imati neugodan okus i restriktivni su za ljude koji ih ne mogu progutati. 
• Posebnost ispred ostalih proizvoda je glavni sastojak – poljska preslica – jača kosu i održava njezinu vitalnost. A ekstrakti preslice stimuliraju rast kose kod osoba s alopecijom.
Vitamin C je vaš saveznik. Štiti stanice folikule dlake od oksidativnog stresa i olakšava transport željeza. 
Vitamin B5 je neophodan za održavanje zdravog vlasišta i smanjuje opadanje kose.
Selen igra ključnu ulogu u sprječavanju oksidativnog oštećenja folikula dlake te poboljšava rast kose.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.