Zimski su mjeseci hladniji pa je koža reaktivna, često iziritirana i sklonija upalnim procesima stoga joj je potrebna hidratantnija njega na bazi provjerenih sastojaka. Kao krema bogate teksture i za sve one koje muče gore navedeni problemi stiže rješenje - O/P Hydra krema iz Skintegre

skintegra op hydra krema

Svi kojima je poznata Hydra B oduševit će se njezinom nasljednicom -  O/P Hydra kremom koja je bogatija i kremastija od svoje popularne 'mlađe sestre' -  Hydra B serumske emulzije za naprednu hidrataciju. Ukratko, početak godine idealan je za novu skincare rutinu, a O/P Hydra krema spasit će isušenu, grubu i dehidriranu kožu jer hidratizira, omekšava i koži vraća sjaj u jednom jednostavnom koraku.

skintegra op hydra krema

Koji su glavni sastojci ove hidratantne kreme?

Vjerujemo da se pitate što znači O/P u nazivu? O/P otkriva kombinaciju glavnih sastojaka ove kreme, a to su oat – panthenol, odnosno zob i pantenol. Uz njih, tu su još provjereni i svestrani sastojci - ceramidni prekursori i ceramidi te glicerin. Glavna zvijezda su ipak koži srodni biomimetički lipidi koji ne nadomještaju samo ono što koži nedostaje već i stimuliraju prirodne procese naše kože kako bi se koža počela ponašati optimalnije, primjerice počela proizvoditi vlastite ceramide (fitosfingozin).

Krema je bogata polarnim lipidima, sterolima, ceramidima i nazasićenim masnim kiselinama esencijalnima za njegu isušene kože, a zahvaljujući kombinaciji ceramida, skvalana, ginsenga, zobi i pantenola koži pruža superiornu dubinsku hidrataciju i sprječava transepidermalni gubitak vlage.

skintegra op hydra krema

Za koga je O/P Hydra krema?

O/P Hydra krema mijenja više koraka u rutini. Ako obožavate Hydra B serumsku emulziju zbog njezinih hidratantnih svojstava i jednostavne formulacije, ali tražite bogatiju teksturu i pojednostavljivanje broja koraka jedinstvenim proizvodom, O/P Hydra krema idealan je izbor! Ova je krema namijenjena osnovnoj, svakodnevnoj njezi kože koja zahtijeva vraćanje vlage. Uklapanje ove kreme u postojeću rutinu vrlo je jednostavno - kremu nanosite na očišćenu kožu jednom do dvaput dnevno, samostalno ili nakon seruma.

Uz O/P Hydra kremu vaša će koža biti nahranjena i mekana, a do 11.1. imaš i 15% popusta uz kod OPHYDRA15.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.