FOREO, švedski beauty-tech gigant, u Hrvatskoj predstavlja najnoviju FOREO BEAR 2 kolekciju u potpunosti posvećenu definiranju, toniranju i neinvazivnom faceliftingu kao i liftingu kontura tijela, očiju i usana

foreo bear 2

Nova kolekcija FOREO BEAR 2 uređaja nudi neinvazivne lifting tretmane za koje je klinički dokazano da značajno smanjuju bore i sitne linije, te da poboljšavaju čvrstoću i elastičnost kože u samo tjedan dana korištenja. S 4 raznovrsna i revolucionarna tipa mikrostruje, najjačom snagom na tržištu, kao i s patentiranim T-Sonic pulsacijama, ovi nenadmašivi uređaji stimuliraju prirodne procese lica i tijela kako bi omogućili dugovječne, neinvazivne anti-ageing i anti-cellulite rezultate s najvećom učinkovitosti bez boli i bez perioda oporavka.

foreo bear 2

Svjetsko tržište za beauty-tech uređaje s mikrostrujom, procijenjeno je na 372,9 milijuna dolara u 2022. s predviđenom složenom godišnjom stopom rasta (CAGR) od 7,3% od 2023. do 2030. Ovaj eksponencijalni rast posljedica je sve većeg broja stručnjaka za ljepotu koji paze na novu tehnologiju, sve većeg interesa potrošača za rješenja protiv starenja i sve snažnijeg utjecaja društvenih mreža u ovoj kategoriji.

"FOREO se uvijek bavio inovacijama i predstavljanjem novih revolucionarnih tehnologija. Uz sve veći fokus tržišta na anti-age tretmane, odlučili smo povećati naše ulaganje u istraživanje i razvoj i s time još više podići standarde stvarajući BEAR™ 2 - naš napredni mikrostrujni uređaj koji pruža tretmane s 4 različite vrste mikrostruja. Tretmani su sada više ciljani i naši korisnici mogu u potpunosti prilagoditi svoje tretmane svojim potrebama i željama kako bi brže postigli željene rezultate", komentira Igor Spina, generalni direktor FOREO Južne Europe.

 foreo bear 2

FUNKCIONALNOST I BLAGODATI TRETMANA S MIKROSTRUJOM

Tretmani mikrostruje aktivni su na dijelovima koje tradicionalni skincare ne može dosegnuti: mišići. Toniranjem donjeg dijela mišićnog tkiva, koža iznad poprima glađi i podignutiji izgled, te je poboljšana u pogledu bora i sitnih linija. ATP ili adenozin trifosfat je organski spoj koja služi kao stanična energija našega tijela: upravo zato ima ključnu ulogu u većini staničnih procesa, uključujući i one povezane sa starenjem.

Kako starimo, može se smanjiti produkcija ATP-a u našim stanicama, rezultirajući redukcijom stanične energije. Pad razine ATP-a može utjecati na učinkovitost staničnih procesa i dovesti do redukcije cjelokupnih staničnih funkcija. Stanice bi zbog toga mogle postati manje sposobne za popravljanje štete, održavanje njihovih optimalnih funkcija i obranu od stresnih faktora. Dokazano je da mikrostruja povećava koncentraciju ATP-a u stanicama za 400% - potičući proizvodnju esencijalnih strukturalnih proteina kao što su kolagen i elastin za borbu protiv znakova starenja kao što su bore.

foreo bear 2 

FOREO BEAR 2 prvi je na svijetu medicinski uređaj s Anti-Shock sistemom™ i 4 revolucionarna tipa mikrostruje koji je odobren od strane FDA. Podiže i učvršćuje mišiće lica, revitalizira i zaglađuje kožu, oblikuje i preoblikuje lice: neinvazivno, sigurno i bezbolno. Klinički je dokazano da ovaj revolucionarni beauty-tech uređaj značajno poboljšava duboke bore i sitne linije, čvrstoću i elastičnost kože u samo tjedan dana korištenja.

TONIRA, PODIŽE I OBLIKUJE LICE

FOREO BEAR 2 koristi do 680 uA mikrostruje kako bi tonirao 69 mišića lica i vrata za definiranije i punije lice.

POBOLJŠAVA NABORE I OBJEŠENU KOŽU: Pokazalo se da mikrostruja poboljšava stvaranje kolagena i elastina u koži, za učvršćivanje kože, te borbu protiv bora i sitnih linija.

SMANJUJE OTICANJE: Masaža T-Sonic™ pulsacijama poboljšava limfnu drenažu, pomažući kod smanjenja nakupljanja vode i eliminiranja toksina, tako smanjuje oticanje.

SJAJNA, ZDRAVA I NAHRANJENA KOŽA: Ovaj jedinstveni uređaj stimulira mikrocirkulaciju i napunjuje kožu tako što opskrbljuje stanice kisikom i potrebnim nutrijentima ubrzavajući proces regeneracije kože, ujednačavajući pigmentaciju i povećavajući sjaj.

foreo bear 2

4 REVOLUCIONARNA TIPA MIKROSTRUJE

FOREO BEAR 2 je jedini mikrostrujni beauty-tech uređaj na svijetu s ne manje od 4 ekskluzivna tipa mikrostruje. Svaki nudi specifične dobrobiti i implementirani su kroz video tretmane u FOREO For You aplikaciji za najbolje rezultate:

Advanced Microcurrent™ – Neprekidna mikrostruja za stimulaciju i učvršćivanje mišića.
Lifting Microcurrent™ –  Ponavljajuće oscilacije od niske do visoke frekvencije nježno vode mišiće da se prirodno podignu, za isklesan i redefiniran izgled.
Tapping Microcurrent™ –  Brzi i kratki valovi mikrostruje prolaze kroz gornje dijelove kože za svjetliji i podignuti izgled.
Sculpting Microcurrent™ – Usmjerava mikrostruju dublje u mišiće lica kako bi ih efektivnije tonirala, dajući im čvrst i redefiniran izgled.

foreo bear 2

5 TIPA MASAŽA T-SONIC PULSACIJA

FOREO BEAR 2 ima čak 5 tipova masaža T-Sonic™ pulsacijama, kao što su naprimjer transdermalne pulsacije, a svaka ima svoje jedinstvene dobrobiti.

Masaža limfne drenaže – Stimulira cirkulaciju limfnih tekućina, te je odlična za područje očne konture i čeljusti.
Masaža dubokog tkiva – Koristi duboki pritisak kako u sporijim intervalima da olakša napetost mišića lica: idealna za obraze i područje iznad čeljusti.
Masaža točaka napetosti – Koristi izmjenjujuće razine pritiska da olakša napetost u mišićnom tkivu, a savršena je za područje vrata.
Shiatsu masaža – Koristi pulsacijski pritisak kako bi potakla emocionalni i tjelesni mir, te ublažila umor. Odlična za područje čela i sljepoočnica.
Refleksološka masaža – Primijenite nježan ili čvrst pritisak za opuštanje ili za vraćanje optimalne razine energije. Savršena za područja između obrva i okolo usana.

foreo bear 2

FOREO BEAR 2 nudi raznovrsne unaprijed programirane i prilagodljive tretmane unutar aplikacije, a troje možete pratiti pomoću videa. Tretmani kombiniraju različite tipove mikrostruje i nasaže za poboljšane rezultate kao nikada prije:

Total Facial Knockout – Visoko intenzivni trening gimnastike lica za zategnuto i oblikovano lice u samo par minuta.
Gentle V-Shape Yoga – Uzmite duboki udah, opustite svoj um i prepustite se nježnom treningu inspiriranim yogom koji učvršćuje kožu vrata i čeljusti za prirodno oblikovan V, ovalan izgled.
Contour Cardio – Targetirana rutina za pomoć u redukciji sitnih linija okolo usana, istovremeno oblikujući obraze.

foreo bear 2

NAJNOVIJA GENERACIJA ANTI-SHOCK SYSTEMA 

FOREO BEAR 2 može se pohvaliti s novom i poboljšanom verzijom Anti-Shock sistema, patentirane ekskluzivne tehnologije FOREO uređaja. U prvoj fazi korištenja (0.15 sekundi), metalne sfere FOREO BEAR 2 uređaja dolaze u doticaj s kožom a mikrostruja se postupno pojačava kako bi se izbjegli potencijalni električni šokovi. Dok u svojoj drugoj fazi (0.10 sekundi) uređaj mjeri stupanj vlažnosti i suhoće kože brzinom od 200 puta u sekundi kako bi odredio njezin trenutni otpor. Napokon, u trećoj fazi, FOREO BEAR 2 blago prilagođava mikrostruju odabranom intenzitetu koji najbolje paše svakom milimetru kvadratnom tretiranog područja kože. Svaki puta kada metalne sfere izgube kontakt s kožom proces se ponavlja od početka za najbolju preciznost i sigurnost.

foreo bear 2

FOREO BEAR 2 body

ZBOGOM CELULITU! Još jedna velika vijest kod ove inovativne tonirajuće kolekcije je lansiranje najnovijeg FOREO BEAR 2 body, revolucionarnog uređaja osmišljenog da preoblikuje, učvrsti i revitalizira tijelo.

Klinički je dokazano da znatno poboljšava čvrstoću i elastičnost kože, kao i pojavu bora, FOREO BEAR 2 tonira, učvršćuje te oblikuje kako bi zagladio izgled celulita na bedrima, stražnjici, rukama i abdomenu, zahvaljujući njegovoj patentiranoj tehnologiji napredne mikrostruje, mikrostruje za oblikovanje i masaže T-Sonic pulsacijama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.