Fusio-Dose pretvara salon u laboratorij visoke tehnologije i pokreće novu eru personalizirane njege kose. Temeljen na visoko koncentriranim aktivnim sastojcima, Fusio-Dose omogućava frizeru stvaranje prilagođene formule za svakog klijenta, savršenu alkemiju za optimalan rezultat

kerastase fusio dose

Želite se osjećati posebno i očekujete od svog frizera da vam preporuči njegu koja je namijenjena samo vašoj kosi? Želite rješenje koje je učinkovito i čije ćete rezultate odmah vidjeti? Žene najčešće imaju, ne jednu, nego više potreba i nisu spremne na kompromise… Njihova suha kosa može ujedno biti oslabljena, beživotna, s bojom bez intenziteta. Tankoj je kosi potrebno puno više od učinka gustoće.

Kako bi pronašao rješenje za sve veće zahtjeve današnjih žena, Kérastase otvara vrata salona budućnosti s lansiranjem Fusio-Dose. Kosi je neophodan tretman ne samo osnovnih, nego i dodatnih potreba, koje su jedinstvene od osobe do osobe. Kako bismo postigli zdravu, spektakularnu kosu potrebno je zadovoljiti oba aspekta. Fusio-Dose pretvara salon u laboratorij visoke tehnologije i pokreće novu eru personalizirane njege kose. Temeljen na visoko koncentriranim aktivnim sastojcima, Fusio-Dose omogućava frizeru stvaranje prilagođene formule za svakog klijenta, savršenu alkemiju za optimalan rezultat. S četiri stručna koraka koja se sastoje od ispitivanja suhoće, senzilibiteta boje, snage i gustoće kose, profesionalac analizira primarne i sekundarne potrebe kose te nudi duboki tretman.

blake lively
    Žene koje su isprobale Fusio-Dose svjedoče o njegovoj učinkovitosti. Jedna od njih je Blake Lively, koja je veliki fan Fusi Dose tretmana. Samo tretmani rađeni po mjeri mogu njenoj kosi pružiti mekoću, sjaj i podatnost koji očekuju

Isprobajte i vi Fusio-Dose i pružite svojoj kosi točno ono što joj je potrebno kako bi se vratila svojoj iskonskoj ljepoti!

Ekskluzivno u Kérastase frizerskim salonima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.