Postoji doba godine kad nam je dozvoljeno baš sve. Upravo su takve pripreme za doček Nove. Postoje i one slatke muke poput: što kuhati, što obući, kako se našminkati i koje odluke konačno donijeti! Za make up imamo rješenja - nosi se sjaj. Puno sjaja! Odgovor je L'ERBOLARIO Mirisni svjetlucajući puder za tijelo i kosu s ekstraktom dalije

lerbolario dalia

Mnogo je simbola i vjerovanja vezano uz takozvanu najluđu noć. Kako bi iduća godina bila ispunjena ljubavlju i romantikom, doček mora biti obavijen crvenom. Od crvenog ruža, laka za nokte i crvenih modnih detalja do crvene haljine ili odijela, izbor je definitivno velik! U drevnim vremenima se smatralo da buka i vatra tjeraju zle duhove i privlače sreću, pa od tuda i današnji vatromet. Ne zna se iz dijela svijeta dolazi običaj koji nalaže da se rublje za Novu godinu nikako ne pere i stavlja na sušenje jer "onaj tko za Novu godinu prostire veš, sam je kriv što će u novoj godini morati puno raditi". Ali, to više i nije važno budući da ćete ove godine biti blještavi, rublje će vam biti zadnje na pameti!

lerbolario dalia

Još u prapovijesti, prahom od kamena i minerala, praljudi su ukrašavali špilje, a do 14. stoljeća postale su toliko uobičajena pojava da je već tada nastao službeni termin „šljokica“. Danas je prva asocijacija koju vežemo uz pojam šljokica upravo make-up, a dolaskom blagdanskog razdoblja je gotovo nezamisliv look bez njih.

lerbolario dalia

L'Erbolario Dalia - Mirisni svjetlucajući puder za tijelo i kosu s ekstraktom Dalije, lagani je, blistav i mirisan puder koji nanosite na kožu i kosu kako bi ih obasjao čarobnim sjajem, a vašem novogodišnjem looku dao onaj posebni, završni touch!

Cijena:
L'ERBOLARIO Dalia Mirisni svjetlucajući puder za tijelo i kosu: 185,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.