Kada se nešto radi s ljubavlju, a pritom se uloži sva energija, trud i strpljenje, tada dolaze i priznanja. Uspjeh koji je postigao hrvatski brend Qushin iza kojeg stoji poduzetnica i dizajnerica samog brenda - Iva Goluža, očitovao se u obliku prestižne nagrade EPDA (European Product Design Award) i to više ni manje, nego zlatnom medaljom za 2021. godinu za najbolji dizajn

qushin iva goluza

Na ovogodišnjem European Product Design Awardu model Sofa hrvatskog brenda Qushin oduševio je stručni žiri koji mu je dodijelio zlatnu medalju za najbolji dizajn u svojoj kategoriji… Vlasnici brenda, poduzetnici i dizajnerici Ivi Goluži to je samo još jedan dokaz da se predanost i kreativnost isplate, iako je najveće priznanje već dobila – ono četveronožnih korisnika prekrasnih jastuka i krevetića.

qushin iva goluza

Naime, Qushin je domaći, ali i europski brend za kućne ljubimce, u čije je stvaranje utkano puno ljubavi, a vizija je usrećiti svakog psa. Ivin ljubimac Bak, psić radi kojega se i počela baviti ovim poslom, oduvijek je bio inspiracija. Od prvog trenutka kada je ušetao u njezinu obitelj, imala je potrebu kupiti mu najljepši jastuk na kojem će spavati i odmarati, ali i jastuk koji će jednostavno moći oprati kada se vrate iz šetnje nakon kiše, s mokrim i blatnim šapicama. Željela je stvoriti jastuk koji neće morati skrivati u ormaru kada dođu gosti, nego vizualno lijep i iznimne kvalitete.

qushin iva goluza

Danas su Qushin jastuci prekrasan dodatak svakog interijera, a sve zahvaljujući psiću Baku, koji je odnedavno, nažalost, svojim tužnim odlaskom, ostavio neopisivu prazninu. Svih 6 godina, koliko postoji brend, Bak je bio glavna faca i zaštitno lice bez kojega nije prošlo niti jedno snimanje, a svaki je Qushin bio njegovo carstvo i najdraže mjesto na svijetu.

qushin iva goluza

"On je razlog zašto se bavim ovim poslom, bio mi je inspiracija. Njegov odlazak je bio neočekivan, a za nas je bio više od ljubimca i vjerujem da to može razumjeti svatko, tko u svoj život pusti četveronožnog čupavca, koji tada unese posebnu radost i puno toga te nauči. Bak će zauvijek ostati ikona, kako brenda, tako i naša", kaže Iva.

qushin iva goluza

Gotovo u svakom europskom gradu danas postoji Pet Boutique, a spoznaja da većina želi baš Qushin uvrstiti u svoj asortiman, dovoljno govori o uspjehu i budućnosti brenda. Svake jeseni, izlazi i nova kolekcija, a ova će biti zaista posebna u obliku svojevrsne zahvale malenom Baku.

qushin iva goluza

Više o asortimanu i ponudi za svog ljubimca, možete pogledati putem službene web stranice i Instagram profila.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.