Sinoć je u centru Zagreba, u Orisu – kući arhitekture, održana druga Bravacasa zabava na koju su i ove godine pohrlili svi ljubitelji ovog prestižnog talijanskog časopisa

bravacasa

Nakon prošlogodišnje zabave u prekrasnoj galeriji Velvet, ove godine domaćini su se odlučili na poznatu Kuću arhitekture koja je savršeno odgovarala ideji da se organizira nešto drukčije, a istodobno tako opuštajuće i zabavno, poput goleme obiteljske zabave.
 bravacasa

U suradnji s Cvit Happens timom, BRAVACASA je gostima omogućila fotografiranje i uživanje u vlastitom zimskom vrtu, u zatvorenom prostoru. Nevjerojatan zimski vrt koji se gradio dva dana, prvo studijski, potom u Orisu, oduševio je sve prisutne koji nisu propustili priliku fotografirati se u prekrasnom vrtu i objaviti slike pod hashtagovima @bravacasahrvatska @cvit.happens #bravacasahrvatska #bravacasa #cvithappens.

bravacasa

Sinoćnja zabava na kojoj su se okupili brojni klijenti i prijatelji časopisa potrajala je do dugo u noć uz vrhunska vina Saints Hills i čuvene kolače Smiljane Matijace s Korčule, akako i priliči vrhunskim domaćinima, svi gosti otišli su kućama uz prekrasne poklone.

bravacasa

Sestre Boudoir Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić 

bravacasa

Dizajnerica Đurđica Vorkapić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.