„Jako volimo uređivati prostore i kako se godinama u obitelji bavimo i antikvitetima, odlučili smo svoje strasti i ljubavi spojiti u jednu novu priču na posebnom mjestu – u našem novom Finjaku“. – ističe vlasnik Denis Svirać

kafić finjak zagreb

Novi prostor obiluje predivnim dekorativnim, ali i funkcionalnim elementima, vrlo ležerno i nepretenciozno stvarajući dojam prostora u kojem svatko želi provesti svoje vrijeme u ugodnoj atmosferi. Vizualno raskošan, prostor eklektično spaja mnoge različite stilove, od Rococoa preko baroka i bidermajera, koketirajući sa secesijom i raznim elementima od 1700.-1900. godine.

kafić finjak zagreb

kafić finjak zagreb

Ugođaj profinjenog starozagrebačkog ambijenta mijenja svoju atmosferu i ovisno o dobu dana, od pastelnih tonova ujutro do toplih tonova uz mnogobrojne lustere koji krase stropove navečer. „Uvijek nam je važno da naši gosti osjećaju kako se u našem prostoru mogu opustiti i uživati u svojim svakodnevnim ritualnima, te da će ih naš interijer povesti na putovanje u neko drugo vrijeme.“ – ističu u Finjaku.

kafić finjak zagreb

Uz najbolju kavu u gradu, uživajte u posebnom doručku te selekciji francuskih čajeva koje možete kušati u novom ambijentu, koji odiše romantikom i retro šarmom. Ovo je svakako jedan od najposebnijih kafića u Zagrebu.

kafić finjak zagreb

Vlaška 78, Zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.