Leona Kostadinović, ekonomistica koja je radila na razvoju EU projekata, svoju je karijeru zamijenila malom poduzetničkom pričom u niši koja je vrlo tražena u Hrvatskoj. Ljubav prema psima i svojoj pudlici Coco pretočila je projekt Coccole. Upoznajte prvi premium salon u Samoboru za uređenje pasa

coccole.hr salon za pse samobor

Novootvoreni Coccole salon u Samoboru jedan je od prvih u Hrvatskoj s vrlo specijaliziranom paletom proizvoda i usluga, a iza brenda stoji mlada poduzetnica Leona Kostadinović, koja je svoju ekonomsku karijeru u razvoju EU projekata zamijenila uređivanjem čupavih ljubimaca.  Svoje znanje Leona je usavršila u Special One grooming akademiji u Italiji gdje je učila od najboljih talijanskih groomera koji predstavljaju cijelu Italiju na svjetskim grooming natjecanjima. Novootvoreni Coccole salon u Samoboru jedan je od prvih u Hrvatskoj s vrlo specijaliziranom paletom proizvoda i usluga.

coccole.hr salon za pse samobor

"Sve je krenulo iz hobija i ljubavi prema mojoj toy pudli Coco. Otkad je ušla u moj život, zaljubila sam se u brigu o psećoj dlaci, raznolikim frizurama, uređivanju, te je otvaranje salona bio prirodan slijed događaja. Brend Coccole nastao je iz spoja imena Coco i mog imena Leona, a sama riječ na talijanskom znači maženje, kaže Leona i dodaje kako u Hrvatskoj u većini salona ljubimci mogu dobiti osnovnu higijensku uslugu, a u Coccole ih žele (raz)maziti posebnom paletom proizvoda i usluga.

coccole.hr salon za pse samobor

Od posebnih usluga, kaže Leona, izdvajaju se SPA tretmani kao što su ozonska SPA kada s mliječnom kupkom, zelena glina, aromaterapija za pse, a klasični tretmani uključuju uređivanje i šišanje, šapokuru, izlinjavanje.

coccole.hr salon za pse samobor

U ponudi dućana se mogu pronaći najkvalitetnije poslastice od čistog mesa mesa koje ujedno sprječavaju nastanak plaka i zubnog kamenca kod pasa,, smoothie, organska kozmetika za pse, više vrsta interaktivnih igračaka, certificirane kompatibilne vrećice za izmet i mnogi drugi proizvodi koje je Coccole među prvima u Hrvatskoj ponudio kupcima.

coccole.hr salon za pse samobor

Coccole premium SPA usluge imali su priliku među prvima isprobati i ljubimci nekih hrvatskih influencerica kao što su Nika Turković, Petra Jeričević, Pamela Smoljanić.

Više možete saznati na Instagram i Facebook profilu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.