Uz Hoću knjigu prebrodite izazove koji muče i roditelje i djecu u novoj školskoj godini. Otkrijte zanimljive "sitnice” koje roditelji nerijetko zaborave, ne propustite Torbiranje street promociju & pop-up street reviju te dobrotvornalu akciju nastalu u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Zagreb

hocu knjigu

Još uvijek smo mislima na nekoj plaži, a škola (ali i povratak u vrtiće) sve su bliži. Znate li čega se najviše boje roditelji, a čega djeca?

"Nije lako roditelju kada mu dijete krene u školu. Većina roditelja treba podršku, zbog čega sam i krenula s ovim poslom, jer se svaki roditeljski strah odražava na dijete. Fokus je na tome da djeca znaju čitati i pisati prije no što dođu u školu, a zaborave se sitnice poput vezanja cipela, kupnje opreme ili činjenice da u školi obrok moraju brže pojesti nego doma. Ili da znaju obrisati guzu!“, istaknula je Anita Vadas, profesionalna edukatorica za uspješno roditeljstvo, na zanimljivom druženju kojeg u cijelosti možete pogledati na linku: Priprema djeteta za školu!

hocu knjigu

Zvonko Čubrić, jedan od suvlasnika knjižarskog lanca Hoću knjigu, objasnio je da bake, djedovi i kumovi školske torbe uglavnom kupuju ranije, u svibnju i lipnju, kada je izbor najbolji. Kupnja opreme krajem kolovoza uvijek je povoljan izbor zbog sniženja. 

"Omjer cijene i kvalitete u Hoću knjigu je jako dobar; cijena u 99 posto slučajeva znači i određenu kvalitetu. Raspon cijena je velik, no već za 500, 600 kuna može se naći iznimno kvalitetna torba uz koju idu i puna pernica te vrećica za tjelesni. Ne treba padati na marketinške fore epidemiološki prihvatljivog pribora ili torbi. Takav proizvod nije napravljen jer se korona prvenstveno širi zrakom, a cijenu tog proizvoda malo tko bi si mogao priuštiti.“

hocu knjigu

Torbirajte u subotu, 28. kolovoza, od 11 do 14 sati!
I ove godine čeka vas Torbiranje street promocija & pop-up street revija, 28. kolovoza 2021. od 11 do 14 sati u središtu Zagreba. Pronađite promotore, sudjelujte u kvizu i osvojite vrijedne poklone koje možete odmah preuzeti u Hoću knjigu Megastoreu. Street revije će se održati od 12 do 13 sati. Pronađite svog “favorita” među torbama na snimci Torbiranja.

hocu knjigu

Dobrotvorna akcija
Do 31. kolovoza traje dobrotvorna akcija nastala u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Zagreb, kroz pet trgovina Hoću knjigu u Zagrebu. Uključite se i vi i pomozite potrebitima zakoračiti u novu školsku godinu. Sve što trebate napraviti jest da pribor, bilježnice i ostali školski asortiman, koji možda imate doma neiskorišten, ubacite u za to predviđenu kutiju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.