Noćna kazališna tura Tajne Griča, koja već sedam godina svojim inovativnim konceptom privlači brojne domaće i inozemne turiste i Zagrepčane, i ove će se sezone održavati - svakog petka na hrvatskom i subote na engleskome jeziku! Prva ovogodišnja tura na hrvatskom održat će se 16. lipnja, a na engleskom 17. lipnja. Ture počinju u 21 sat, a mjesto polaska je ugao Mesničke i Ilice

tajne grica

Radi se o jednom od najinovativnijih turističkih proizvoda koji Zagreb već niz godina nudi posjetiteljima, a njegovu su kvalitetu potvrdile brojne domaće i inozemne turističke nagrade! Usto, tu su i uvijek pozitivni komentari oduševljenih posjetitelja!

Tajne Griča organizira Udruga za očuvanje kulturne baštine Katapult u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba. Turu je režijski oblikovala kazališna redateljica Anja Maksić Japundžić. U turi, koju vodi lik Marije Jurić Zagorke, sudjeluje gotovo tridesetak izvođača - profesionalnih glumaca i glazbenika, ali i vitezovi i konjanici, koji su posebna atrakcija, osobito djeci!

tajne grica

Tijekom ture, posjetitelji upoznaju bogatu povijest zagrebačkog Griča, isprepletenu gradskim legendama, običajima i najpoznatijim scenama iz hrvatske književnosti. Da je riječ o zaista posebnoj turi, pokazuje i velik broj Zagrepčanki i Zagrepčana koji joj se pridružuje, u želji da o svome gradu saznaju nešto novo, na potpuno drukčiji način!

Nakon niza godina održavanja, interes za Tajnama Griča ne prestaje, a ulaznice za cijelu sezonu su već u prodaji od početka svibnja.

tajne grica

Više informacija o cijenama ulaznica i prodajnim mjestima na www.tajnegrica.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.