Virtualna izložba Faces, Places, Spaces – autorski projekt PRiredba studija i fotografa Johna Pavlisha – predstavljena je sinoć u Galeriji Kranjčar na samu obljetnicu, uz prisustvo glumica, partnera projekta i predstavnika medija

izlozba kranjcar priredba pavlish

Sukladno prilikama u kojima smo živjeli, prije točno godinu dana, virtualno, putem servisa Zoom, izložba Faces, Places, Spaces - autorski projekt PRiredba studija i fotografa Johna Pavlisha nastala je beskontaktnim putem video poziva, a od danas do  21. 04. 2021. možete je pogledati u Galeriji Kranjčar uz prošireni odabir od 30 fotografija.

izlozba kranjcar priredba pavlish

Iva Mihalić, John Pavlish i Petra Kurtela

Fotograf je iskoristio mobilni uređaj glumica kao sredstvo kako bi svojim foto aparatom zabilježio sliku na svom računalu. Autor je kompozicijski u svaku fotografiju uklopio i dio zaslona svoga računala te tako upotpunio proces nastajanja svake fotografije, smještajući fotografiju glumice u okvir medija komunikacije.

izlozba pavlish

John Pavlish i Jelena Veljača

Kroz jedanaest intimnih crno-bijelih fotografija, ispričana je osobna priča svake od njih čiji je pokretač bila čista emocija i težak period kroz koji smo svi prolazili. Glumice Iva Mihalić, Nataša Janjić Medančić, Ivana Roščić, Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Veljača, Leona Paraminski, Petra Kurtela, Tena Nemet Brankov, Tara Thaller, Judita Franković Brdar i Lana Barić pozirale su poznatome fotografu u intimi vlastitoga doma.

izlozba pavlish priredba

Lana Barić

Ovaj autorski projekt agencije PRiredba i vrsnog portretista Johna Pavlisha dokaz je kako u ovim izazovnim vremenima jedino kreativnost i emocija su ono što nam nitko ne može oduzeti i da najveće krize i poteškoće rađaju neke od najboljih ideja. Farmacia se logično 'sprijateljila' s projektom Johna Pavlisha u izložbi 'Faces, Places, Space' jer u velikom segmentu dijele istu strast prema nepatvorenoj ljepoti i zdravoj koži koja je osnova svake dobre fotografije.

izlozba kranjcar priredba pavlish

Zora Bjelousov

Farmacia Beauty savjetovalište također ovih dana slavi prvu godinu rada na lokaciji Farmacia City Center East u Zagrebu. U savjetovalištu je moguće uz pomoć suvremenog mjernog uređaja kojeg koristi i globalna kozmetička industrija izraditi analizu tipa i statusa kože i vlasišta. Nakon analize, svakom klijentu je omogućena interpretacija rezultata i individualna preporuka kompletne rutine za njegu kože i odgovarajućih preparata uz ekspertizu magistre farmacije Katarine Perić i farmaceutskog tima koji timskim radom sublimiraju Farmacijin moto 'Pitaj i očekuj više'.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.