Kavantura je ugodan i opušten specialty coffee shop u Zagrebu, u neposrednoj blizini okretišta Savski most, koji slavi svoj četvrti rođendan uz prigodne darove i nove proizvode

kavantura

"Kad smo odlučili otvoriti Kavanturu prije četiri godine, sve je došlo nekako spontano i u pravom trenutku baš kad nam je trebalo. Imali smo ideju, san koji želimo ostvariti i pružila nam se prilika koju smo zgrabili bez puno razmišljanja. Naravno da nas je bilo strah, ali odlučili smo probati, pa što bude", priča Dejan Ganžulić, vlasnik Kavantura specialty coffee shopa & trgovine kavom, i dodaje kako to nije klasična inspirativna priča o uspjehu.

kavantura

"Zbog svega što smo prošli proteklih godina, kao i sve što nas još čeka zbog situacije u svijetu, nije bilo lako i neće biti lako još neko vrijeme. Ali, još uvijek smo tu, prilagođavamo se, polako i oprezno rastemo i cijelo vrijeme pokušavamo ostati dosljedni svom snu."

kavantura

A san je - kava. Otkako se upoznao sa specialty kavom, Dejan se jednostavno u nju zaljubio i zanima ga sve što se može saznati i naučiti o kavi. Danas Kavantura uvozi samo najkvalitetniju i, prije svega, svježu specialty kavu koja se može isprobati u coffee shopu u različitim verzijama (espresso kave, turska kava, filter kave), ili kupiti svježe prženu i pakiranu za pripremu kod kuće. Prošle je godine Kavantura prva u Hrvatskoj proizvela specialty kavu u biorazgradivim i kompostabilnim kapsulama, a osim prodaje preko web shopa, njihova se kava može kupiti i u trgovini otvorenoj unutar coffee shopa. 

kavantura

"Nikad nismo radili veliku pompu oko rođendana Kavanture, ponajprije zato jer je usred ljeta i u to u periodu kad je većina Zagrepčana na moru", objašnjava Dejani nastavlja kako ove godine zaslužuju malo slavlja, ne samo oni, nego i svi gosti i kupci koji nas kontinuirano podržavaju sve ove godine.

kavantura

Za četvrti rođendan, Kavantura je pripremila posebno darivanje: dvoje će kavopija na Facebooku i dvoje na Twitteru imati prilike na poklon dobiti jedinstvenu vrećicu kave! Kava će biti posebno odabrana i spržena za ove četiri vrećice, a etikete će biti personalizirane za svakog dobitnika posebno. Koliko često netko može reći da ima vlastitu kavu?

kavantura

Ti su pokloni ujedno najava novog proizvoda Kavanture: personaliziranih coffee boxeva. Do sada se u Kavanturi mogao kupiti manji ili veći coffee box, odnosno paket s tri ili pet vrećica kave, a od sada možete sami složiti svoj coffee box i čak odabrati kako će coffee box izgledati. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.