Odlučili ste uploviti u bračnu luku? Počelo je veliko planiranje, koju vjenčanicu odabrati, tko će pjevati, kakvu hranu ćete poslužiti uzvanicima i čime ih dodatno razveseliti, koga pozvati i gdje to sve organizirati… Nova zagrebačka lokacija Flores, svadbena dvorana za vjenčanje, izvrstan je izbor, neovisno o tome želite li moderno ili tradicionalno vjenčanje, a može ugostiti do 260 uzvanika

svadbena dvorana flores

Spoj klasične elegancije i modernih umjetničkih elemenata opisuje dizajn predivne nove svadbene lokacije Flores isprepleten cvjetnim i rasvjetnim instalacijama duž cijele dvorane. Trešnjino drvo u punom cvatu temelj je ove cvjetne priče koja je stilizirana prema najnovijim trendovima, a poseban doživljaj pruža stropna igra svjetlosti i rascvjetanih grana baršunastim cvijećem nježnih tonova.

svadbena dvorana flores

Pazeći na svaki detalj prilikom uređenja s više od 5000 cvjetova nježnih boja i zanimljivih momenata poput dva velika "lounge pointa" smještena tik do stola mladenaca i plesnog podija, Flores nas je osvojio na prvu, a vjerujemo da će i mladence koji su u potrazi za mjestom za vjenčanjem iz snova.

svadbena dvorana flores

Povratak štukatura, kao najtraženijih detalja interijera svih stilova, uz igru sjena kroz zanimljiva rasvjetna tijela, ukrašavaju zidove Floresa i daju mu šarm vječne klasike. Ako se odlučite za vjenčanje ovdje, imat će te minimalnu potrebu za dodatnim cvjetnim dekoracijama zbog cvjetnog dizajna koji je bio misao vodilja Floresova  teama s dugogodišnjim iskustvom u svijetu vjenčanja.

svadbena dvorana flores

Prostrana dvorana protkana stylish dekorima kroz zlatne i cvjetne momente, posebna prostorija za mladenku i kumu, damski ležaj natkriven krošnjom propupale trešnje ostavit će poseban dojam na uzvanike i mladence. Veliki i posebno osvijetljen mramorni šank jedan je od highlighta Floresa, a u odrazima masivnog ogledala iznad bara imat ćete priliku vidjeti cjelokupnu zabavu dok uživate u dobrom društvu, plesu i zabavi! 

svadbena dvorana flores

Ako scrollate po pinterestu i instagramu kako biste dobili ideju za vjenčanje, provjerite kako to izgleda u Floresu, novoj destinaciji nadomak centra grada! Više informacija na flores.hr te na Instagram i Facebook stranici!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.