Još jedno zabavno i cool okupljalište ljubitelja konceptualnih barova otvoreno je u Zagrebu, i to kao posveta slavnom inovatoru Nikoli Tesli - Tesla Power House u Varšavskoj 5 (točno preko puta kina Europa) rasprostire se na ukupno 140 četvornih metara, a prostorom dominira veliki bar i neki od predmeta iz vlasništva slavnog inovatora

tesla power house

Vjerojatno najzanimljiviji artefakt u interijeru Tesla Power Housea je motorkotač smješten iznad šanka. Brojni detalji od bakra od ulaza do toaleta jasno sugeriraju temu bara. Posebno treba istaknuti da je kompletan bar uređen predmetima po narudžbi. Dizajn potpisuje studio Carli + Sosa iz Splita.

tesla power house

U osmišljavanju programa sudjelovali su dugogodišnji promotori i kreativni direktori nekih od najjačih festivala na kopnu i obali u Hrvatskoj. Adnan Mehmedović Medo, jedan od osnivača Fresh Island Festivala i kreativni direktor, jedan od ciljeva programa TPH-a pojasnio je: "Sa sve većim brojem turista otvorila se potreba za konceptualnim barom koji okuplja lokalnu ekipu širokih svjetonazora, a koja nije strana turistima. Tesla Power House trebao bi s vremenom postati jedno od omiljenih mjesta svima njima."

tesla power house

Tesla Power House ponudit će najsvježije od izbora glazbe, stand-up komedije i promocije mladih umjetnika (pjevača, glazbenika, dizajnera) do hrvatskih vinarija te garantira svakodnevna događanja tijekom svih sedam dana u tjednu. Vinska lista nudi čak 80 % hrvatskih brendova.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.