Svi ponekad poželimo izaći iz okvira zadanih svakodnevnim obavezama. Iako se kroz uloge što ih preuzimamo tijekom života razvijamo, zahvaljujući njima rastemo i potvrđujemo se, a ponekad nam je potreban izlazak koji će nam omogućiti da barem nakratko budemo posve drugačiji od svog svakodnevnog ja

klubcrvenihcipela_dogadaj_cijela1

Uspješne Zagrepčanke okupljene u Klubu crvenih cipela taj odmak od svakodnevnice ostvarit će na druženju u zagrebačkom salonu Harley Davidsona u utorak, 26 svibnja 2015., s početkom u 19:00 sati.

Druženje nazvano „I to sam ja“ odvest će žene, koje svoju životnu energiju i strast simbolički manifestiraju nošenjem crvenih cipela, u svijet moćnih oktana i života u kojem je vožnja ponajprije izraz vječne težnje pojedinca za slobodom. U divnom ambijentu zagrebačkog Harley Davidson salona članice Kluba i njihovi gosti, od vječno zauzetih i užurbanih poslovnih ljudi pretvorit će se u princeze iz bajki, sretne hipijevke, francuske sobarice ili dame sa cigaršpicom s početka prošlog stoljeća, zavodnice u crnoj koži, misteriozne dame u muškim odijelima, vječne Lolite ili neka druga bića koja čuče u nama i vape da barem na trenutak budu oslobođena. Uz fine zalogajčiće, piće i ples uz živu glazbu, najsretnijima smiješi se i pravi foto session, vožnja na Harleyu i mnoge druge nagrade.

Ovim druženjem Klub crvenih cipela i Harley Davidson Zagreb započinju suradnju koja će i u budućnosti donijeti mnoge zanimljive aktivnosti. Više informacija o druženju „I to sam ja“ potražite na https://www.facebook.com/events/1636220919946316/, a kako biste i sami postali njegov učesnik, rezervirajte ulaznicu na mail klubcrvenihcipela@gmail.com.

klubcrvenihcipela_dogadaj_cijela

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.