DoubleTree by Hilton Zagreb, član Hilton Worldwide portfelja hotela, početkom srpnja započeo je selfie natječaj za goste hotela i restorana OXBO Urban Bar & Grill na Facebooku i Instagramu. Nagrada koja očekuje dva pobjednika je noćenje za dvije osobe u ovom vrhnskom zagrebačkom hotelu, a pobjednika će odabrati tročlani žiri hotela

hilton selfie

Da gostima bude što lakše sudjelovati, obavijest ih dočeka na post-itu na ogledalu u kupaonici, na kojem ih se poziva da sudjeluju u natječaju korištenjem #dtzagreb oznake na Instagramu ili postavljanjem slike na zid hotelske Facebook stranice. Za goste restorana i sudionike sastanaka, reklama se „vrti" na svim monitorima u liftovima te javnim prostorima. Detaljni uvjeti korištenja i natječaja također se nalaze u svakoj sobi, na hrvatskom i engleskom jeziku te na webu. Brand DoubleTree by Hilton je brand koji je u svijetu prepoznat kao predvodnik trendova na društvenim mrežama te se i zagrebački hotel priključuje tome s ovim natječajem.

„Želja nam je da našim gostima, za koje smo primijetili da su vrlo aktivni na društvenim mrežama, pružimo zabavan sadržaj te izmamimo osmijeh na njihovo lice. Prema dosadašnjim prijavama, u tome smo i uspjeli te nam je drago da smo inicijator dodatnog sadržaja na društvenim mrežama za posjetitelje Zagreba. Gosti inače često fotografiraju sebe, hranu i restoran ili sobe te je selfie bio logičan odabir, a njegova popularnost u svijetu i dalje ne jenjava.", izjavila je Karin van den Berg, generalna direktorica hotela.

hilton selfie

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb smješten je u Ulici grada Vukovara 269a. Za više informacija o hotelu ili kako biste napravili rezervaciju posjetite www.doubletree.com, nazovite +385 1 6001 907 ili pozovite vašeg putnog agenta.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.