Nakon tri godine, vila sa stogodišnjom tradicijom danas odiše profinjenošću i elegancijom te je oaza hedonizma za sve ljubitelje mirnog i opuštenog odmora. Cjelovita adaptacija rezultirala je prenamjenom Ville u 14 luksuznih soba s vanjskom terasom na vrhu Ville i jacuzzijem za 12 osoba

villa brandestini pula

Kada se spoje raskoš Mediterana i ljepotica sagrađena u venecijanskom stilu, koja je zablistala u novom ruhu s dominantnim plavim i zlatnim tonovima, rezultat je mjesto na kojemu želite provesti godišnji odmor i upijati svu tu ljepotu. Smještena u staroj jezgri grada Pule, Villa Brandestini pruža nezaboravno i autentično iskustvo, uz istovremenu blizinu svih glavnih atrakcija u gradu. Pogled s rooftopa Ville pruža se na glavnu gradsku Ulicu Sergijevaca na kojoj se nalazi i sama Villa. Na minutu hoda od Ville nalazi se Slavoluk Sergijevaca, a na desetak  minuta slavna Arena Pula. 

villa brandestini pula

Nakon trogodišnje adaptacije interijera od gotovo 600 četvornih metara, vila je prenamijenjena u 14 prostranih luksuznih soba te je svoja vrata gostima otvorila u proljeće 2019. godine. Interijer Ville opremljen je luksuznim namještajem koji je pomno odabran kako bi se postigla funkcionalna i skladna stilska cjelina, potpuno prilagođena potrebi svakoga gosta. 

villa brandestini pula

Jednostavne linije namještaja, uz dominaciju plavih tonova, prostoru su udahnuli suvremenu notu. Zlatni morski detalji koji se mogu pronaći u svakom kutku Ville daju poseban stilski naglasak. U centru svake sobe dominira veliki bračni krevet s predimenzioniranim uzglavljem koji u suvremeni interijer donosi dašak klasike i elegancije. 

villa brandestini pula

Posebna pažnja usmjerena je na rasvjetu pa se tako u svim sobama, osim kristalnog lustera sa zlatnim detaljima, nalazi veliki broj manjih rasvjetnih tijela koji prostoru daju toplinu. Kombinacija suvremenog i klasičnog vidljiva je i u kupaonicama koje su u potpunosti obučene u kamenu imitaciju mramora, a cjelokupna cjelina je zaokružena zlatnim detaljima.

villa brandestini pula

Prilikom adaptacije Ville, koju je davne 1906. godine dao sagraditi Antonio Brandestini za sebe i svoju obitelj, cilj vlasnika bio je kreirati oazu za odmor i opuštanje. Kako je Villa u strogom centru Pule, mogućnosti su bile ograničene te se iz tog razloga pažnja usmjerila na vanjsku terasu na vrhu Ville. Tako je na rooftopu smješten veliki jacuzzi bazen za 12 osoba te prostrana relax zona. Interijer terase upotpunjen je ležaljkama za sunčanje, tušem i lokalnim biljkama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.