U suradnji s tvrtkom Ulica snova poklanjamo vam personalizirane planere - možete birati boju, citate i ostale natpise. "Moj planer" osvojio je srca žena upravo zato jer ga možete uskladiti s vlastitim željama. Posebno volimo njegove boje - možete birati u cijelom dijapazonu boja - ružičasti, ljubičasti, crveni, tamno plavi, crni, smeđi...

moj planer

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj personalizirani planer za 2017. godinu, su:

TANJA ZMIJANAC, VELIKI ZDENCI

SARA MATIJEVIć, VALPOVO

Moj planer žene obožavaju jer odlično izgleda i ima niz funkcionalnih prednosti – format je malen i praktičan za svaku žensku torbicu. Korice su posebne i drugačije od svih korica rokovnika na koje smo navikli. To su tvrdo-mekane korice od gumeno-kožnog materijala, koje se mogu personalizirati. A najbolje od svega je što ih svake godine u ponudi ima u 50-ak boja.

mojaplaner Instagram profilu

mojaplaner Instagram profilu

Magdalena Bešker, koja je lansirala Moj planer na naše tržište, pazila je čak i na sitnice poput zaobljenih rubova da ne oštećuju unutrašnjost torbice te da unutar Planera subota i nedjelja imaju svoj prostor kao i ostali radni dani jer žene vole planirati i vikende, a neke i rade vikendom. Planer je kvalitetno napravljen (od najboljeg recikliranog papira, knjižni blok je šivan, a korice su praktički neuništive).

Sve boje pogledajte na: mojplaner Instagram profilu

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.