Zašto ovo Valentinovo voljenu osobu ne biste iznenadili malo drukčijim buketom? Točnije ružama u predivnoj ukrasnoj kutiji koja će svaku ženu garantirano oboriti s nogu? Boutique Roses Barocco ono je što tražite

boutique roses barocco

Ideja je to mlade poduzetnice Mandice Mesić koja oduvijek obožava ruže i dugo je razmišljala kako da tu ljubav pretvori u posao. Kad je došla na zamisao o ukrasnim kutijama ispunjenim mnogima omiljenim cvijećem, zaživio je Boutique Roses Barocco.

''Cvijeće općenito, a osobito ruže, moja su najveća strast. Svatko voli dobiti prekrasan buket, a boja ruža, njihov broj i veličina buketa puno toga govore o osobi koja ih daje i dobiva. Baš zato mislim da vrijedi potruditi se i pokloniti nešto zaista posebno.'', tvrdi Mandica.

boutique roses barocco

Kutije dolaze u četiri osnovne boje omotane svilenom mašnom: romantičnoj rozoj, profinjenoj bijeloj, ekstravagantnoj crnoj i nenametljivoj bež i mogu se kombinirati s bilo kojom bojom ruža. Idealan su poklon za sve prigode, a osobito Valentinovo, s obzirom da se uz cvijeće može priložiti na primjer čokolada, omiljeni parfem ili mirisna svijeća.

Flower box će uljepšati svaku prostoriju, a kutija je uz to i multifunkcionalna – jednom kad se cvijeće izvadi može poslužiti kao orginalna kutija za make-up ili ostati vaza koja poziva da ju ispunite cvijećem i uživate u njihovom mirisu.

boutique roses barocco

Boutique Roses Barocco uskoro sprema nova cvjetna iznenađenja i u ponudu dodaje tulipane, božure i karanfile.

Narudžbe: 098 1673 924 ili super.baroco1@gmail.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.