Svi volimo dobar popust, trenutke u dobrom društvu, iznenađenja novim stvarčicama, ali i onaj dobar osjećaj kad znaš da si pronašla novu prijateljicu i pomalo mijenjaš svoj svijet na bolje. Prije nego donesemo odluku, danas za sve tražimo preporuku; gdje je najbolja hrana, koji je najbolji kafić, koji postolar će nam uspjeti oživjeti omiljene cipele, a posebno koja nas je krema ili sjenilo oduševilo u posljednjih mjesec dana

avon lady posao

Zamislite, postoji mjesto na svijetu, upravo tu - blizu vas - gdje se preporuka posebno cijeni, pa čak i donosi dodatnu uštedu i otvara vrata poslovnoj karijeri. Zvuči nevjerojatno?

Samo zvuči, jer priča je vrlo stara i postoji stoljećima, danas je samo osuvremenjena i prilagođena svakoj od nas. Prije više od 135 godina jedan je gospodin zauvijek promijenio svijet kozmetike jer je ženama konačno pružio da se dokažu, zarađuju, da njihov glas i mišljenje vrijedi – i to puno prije nego su žene uopće dobile pravo glasa! Omogućio je da same budemo svoje šefice i kreiramo svoj svijet ljepote. David McConnell dodao je i par savjeta: ne ograničavajte same sebe! Oduševite sve s kojima pričate i koje susrećete, jednako kao što ste oduševljene i vi same. Vaša će pozitivna priča oduševiti još više žena i omogućiti još više isto uspješnih priča.

I tako se rodio AVON. Kompanija za žene.

A kako ta priča izgleda danas...

„Moja poznanica je na fejsu podijelila link za neki novi privlačni mat ruž koji ne isušuje usne i morala sam kliknuti. Wooooow, koliko nijansi i boja!!! Odmah gledam čiji je, aha Avon, moram to imati...? Potražila sam Avon na FB i u Porukama upitala kao doći do ovog ruža? A usput lajkala @avonhrvatska i na instragramu.

Odmah su mi odgovorili, dali su mi link na formular koji sam ispunila u tren oka i javila mi se neka simpatična žena, kaže Avon liderica: sve mi je obasnila, kako je lako i brzo naručiti jer sve je on-line, koliki popust me čeka, kako da iskoristim neke posebne motivacije pa i poklone... ono, čekaj? Samo kupim sve što mi treba od kozmetike (uff, a mogla bih i prijateljicama nabaciti barem ovaj ruž, ooodličan je) i mogu i poklon dobiti! Čitav set proizvoda s parfemom? To! Sviđa mi se. Ma ja to mogu. I hoću.“

Danas je puno lakše uspjeti, ako imamo cilj i viziju. Možemo si priuštiti sve što želimo, ako smo spremne potruditi se za to, posebno ako nas ne veže mjesto ni vrijeme.

avon karijera

Kompanija koja ne poznaje granice

U Avonu je još lakše doći do cilja, jer nude konstantnu podršku: beuaty i poslovne treninge, motivacije, druženja, nagrade. Samo se trebate malo potruditi, što nije nikakav problem ako znate što želite. S Avonom želiš rasti, želiš uštedu, želiš super proizvode po povoljnim cijenama... dopustite si da vas oduševe nove linije, nove nijanse, njega kože, makeup i modni dodaci koji će vas konstantno iznenađivati, naručivanje koje je zapravo zabavno... Kako je rekao gdin. David s početka priče: oduševite se vi, i oduševit će se i ljudi oko vas! Dozvolite si da se zaljubite u ono što radite i postanite pravi micro-influencer za make-up i njegu kože. O da, i to možete: jer u Avonu imate kompletnu podršku te ćete steći potrebno znanje.

Ako sanjaš o samostalnoj karijeri, i ona je na dohvat ruke. Dodatna poslovna prilika koja vas neće ograničiti vremenom i uz koju ćete se moći razvijati na zabavnim i interaktivnim edukacijama, konferencijama i druženjima.

Postanite dio tima. Postanite dio Avon obitelji.

avon lady

www.viseodljepote.hr

Piše: Petra Koštić, Avon trenerica prodaje

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.