Ne dajte se uvući u Grinch raspoloženje i priču 'kome je još u 2020. do slavlja'. Ispratite ovu godinu u svojemu najboljem izdanju i pokažite joj kako ste spremni za nove početke. Mahnite joj, ili što god već odlučite, svojim savršeno uređenim rukama s noktima u raskošnim blagdanskim bojama

aura osijek opi manikura

Najtoplije priče uvijek se događaju u zimsko doba, tada kao da bajke ožive! Jedna takva dogodila se u prekrasnom gradu na Dravi čiji centar skriva šarmantan salon čija mlada vlasnica svakodnevno uljepšava ruke mnogim Osječankama! Salon je Aura, njegova vlasnica je Ivana, a za toplu zimsku bajku pobrinuo se OPI.

aura osijek opi manikura

Neodoljiva blagdanska crvena, zlatna, srebrna, crna, pastelno ljubičasta, roza… Predivne nijanse praznične OPI Shine Bright kolekcije oduševit će sve zaljubljenice u glamur, a senzacionalna vijest je da su tri nijanse prepune glittera i sjaja nastale u suradnji s kristalima Swarovski.

aura osijek opi manikura

Osim u dobrom društvu, u Auri možete uživati u odličnim tretmanima i prekrasno uređenom interijeru o kojem djevojke iz Aure brinu s puno strasti i nevjerojatnim smislom za detalje. Svi koji su samo jednom posjetili ovaj salon potvrdit će da je prava mala šarmantna oaza za opuštanje od užurbane gradske vreve!

aura osijek opi manikura

OPI i Aura vole se od prvoga dana, a stručne djelatnice pretvorit će svaku vašu želju u stvarnost, vaše ruke bit će njegovane, uređene i tako mekane!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.