Kako nam Finjak javlja, svoj advent preselili su u dvorište tako da, uz dobru glazbu, kuhano vino, drago društvo, vesele orašare i najfiniju vruću čokoladu u gradu, možete držati propisani razmak i bezbrižno uživati u blagdanskoj čaroliji

finjak bozic 2020

Božićna bajka u Finjaku i ove godine zasjala je u novom ruhu. Iza nas je jedna čudna i teška godina koja nas je suočila s mnogim izazovima, ali nas je ujedno učinila još jačima, bližima i svjesnima vrijednosti malih trenutaka. Tako nas je i ove godine Finjak razveselio i očarao svojom božićnom bajkom. Ovogodišnja priča odvija se na otvorenom u magičnom dvorištu u kojemu caruju orašari, fina kapljica, omiljena čokolada, osmijesi prijatelja i najbolje blagdanske fotke. Orašari su ove godine ujedno stolovi, a pomno ih je ismislio i vlastoručno izradio vlasnik Finjaka, mladi kipar Denis Svirać.

finjak bozic 2020

Na Finjakovoj  terasi ove godine imat ćete priliku upoznati četiri sasvim nova lika orašara, posvećena ljudima koji su najzaslužniji da što lakše prebrodimo ove dane pandemije i potresa. Ekipa iz Finjaka od milja ih je nazvala Dragec, Alemka, Milan i Siniša. Dragec je vrijedan susjed dimnjačar koji brine da vam je uvijek toplo i da loši dani postanu bolji kad protrljate gumbek, Alemka je brižna doktorica koja brine o svima nama i pazi nosimo li maskice, Milan je tu da drži red u gradu, a veseli Siniša pazi da se atmosfera previše ne zapali.

finjak bozic 2020

Kao i svake godine, Eventastic studio je s finjakovcima osmislio nešto novo za goste, pa će caffe bar svoje najomiljenije adventske napitke  posluživati u šalicama od 100 posto recikliranog papira, koje krasi osmijeh četiri orašara koja će svaki put nazdraviti s vama.

finjak bozic 2020

"Dragi naši, i ove godine možete uživati u omiljenom kuhanom vinu u svom domu ili ga pokloniti dragim prijateljima te im donijeti atmosferu adventa. Naša vrijedna ekipa osmislila je vino koje možete kupiti u limitiranoj ediciji u dekorativnoj boci od 0,5l s posebno dizajniranom retro naljepnicom”, poručuju iz Finjaka.

finjak bozic 2020

Držite razmak, nosite maskice , dobro se odjenite, ponesite dobro raspoloženje i trk u Vlašku 78 na ovu čarobnu blagdansku destinaciju. Stvorite uspomene koju će obojiti ovu 2020. vedrijim i veselijim bojama.

finjak bozic 2020

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.