Šarmantni francuski Le Bistro u sklopu hotela Esplanade u Zagrebu, u svom ugodnom i opuštenom ambijentu uz sezonsku à la carte ponudu primamljivih delicija, ovih dana, točnije do 6. travnja nudi poseban menu jela sa šparogama

hotel esplanade zagreb, le bistro, dani šparoga

Tijekom prvih proljetnih dana uživajte u šarmantnoj atmosferi Le Bistroa u Zagrebu, i to u afrodizijačkim svojstvima proljetnih gastro miljenica - šparoga - koje vrhunski kulinarski tim hotela Esplanade priprema u nizu sofisticiranih jela. Prepustite se uživanju u slasnim varijantama zelenih i divljih šparoga. Okrijepite se krem juhom od šparoga uz hrskavi kruh i brie sir, za svega 45 kn. Kušajte tradicionalnu fritaju od divljih šparoga, salatu od šparoga i jadranskih kozica ili pak kremasti rižoto s divljim šparogama, mascarponeom i tartufima. Koje god jelo odabrali, vjerujemo da će vas oduševiti kreacije mlade i simpatične šefice kuhinje hotela Esplanade, Ane Grgić, koja je svoje iskustvo gradila upravo u Esplanadi, a znanje i kulinarske vještine usavršavala u najboljim svjetskim restoranima s Michelinovim zvjezdicama.

hotel esplanade zagreb, le bistro, dani šparoga

"Šparoga je jedna od najkvalitetnijih namirnica iznimno bogate nutritivne vrijednosti, sadrži brojne vitamine, minerale i vlakna, a usto je ukusna i siromašna kalorijama što je svakako svrstava u poželjne proljetne poslastice posebice za one koji paze na liniju i pripremaju se za ljetne dane. Osim što je delikatesa i lijek, smatra se da šparoga ima i afrodizijačka svojstva. Stoga pozivam sve ljubitelje šparoga požure i navrate u Le Bistro po svoju dozu proljetnog zdravlja i finih okusa.". ističe Ana Grgić, šefica kuhinje hotela Esplanade.

hotel esplanade zagreb, le bistro, dani šparoga

hotel esplanade zagreb, le bistro, dani šparoga

Za menu i više informacija posjetite web stranicu hotela Esplanade: www.esplanade.hr
T. +385 (0)1 45 666 11
E. lebistro@esplanade.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.