Sinoć je Baby Lasagna svojim nastupom na ovogodišnjem Eurosongu učinio ponosnom čitavu Hrvatsku. Čak i oni koji nisu preveliki ljubitelji ove glazbene manifestacije, jučer su navečer bili prikovani za ekrane i pratili njegov nastup. Baby Lasagna bio je u odličnoj formi i iz njega je prštala energija koja se itekako osjetila, a evo što je poručio svima jutros iz Malmoa...

baby lasagna

Nakon poruke na engleskome, Baby Lasagna se u emotivnoj poruci povodom plasmana u finale Eurosonga, obratio i svojim hrvatskim fanovima, čiji broj raste iz dana u dan: "... I naravno, dragi moji Hrvati, presretan sam vidjeti ove snimke koje mi šaljete i koje uzbuđenje ste jučer proživljavali skupa sa mnom. Nadam se da ste zadovoljni i da ste ponosni. Idemo sad do kraja. Hvala!" - zaključio je Baby Lasagna na svom Instagram profilu jutros u storyju.

baby lasagna

Naravno da je cijela Hrvatska ponosna na ovog predivnog, talentiranog mladog čovjeka, prepunog zarazne energije i optimizma. Želimo Baby Lasagni da pobijedi u finalu i da nam dovede u Hrvatsku Eurosong 2025.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.