Prostori u kojem odlazimo na kavu i druženje danas su postali puno više od običnog kafića, bila je to misao vodilja Leggiero tima koji je prije nekoliko dana otvorio novu lokaciju na zagrebačkom Jarunu. Mjesta su to u kojima se posebna pažnja danas posvećuju interijeru i njihovom uređenju, jer gosti se uvijek vraćaju tamo gdje im je ugodno

leggiero jarun

Osim uživanja  jedinstvenoj organskoj kavi, u Leggiero prostoru možete uživati u svježe cijeđenim sokovima i mixovima, raznim smoothie ili proteinskim shakovima. Dan je najbolje započeti uz svježe pečene kroasane ili toast, dok se tijekom dana zasladite uz vrhunske slastice.

leggiero jarun

Leggiero je tako postao omiljeno mjesto druženja, a domaćoj atmosferi svakako doprinosi i moderni dizajn kojega potpisuje studio Arhitektri. Jedino u Leggiero možete uživati u organskoj  ¡Tierra! intenso, espressu jakog okusa i intenzivnog mirisa te ugodne čokoladne note.

leggiero jarun

leggiero jarun

Novi prostor potpisuje Studio Arhitektri. U njemu se osjeća opuštenost i uređenje koje stvara osjećaj „kao kod kuće". Osnovna zamisao uređenja je bila dominantan šank u travertinu, vječnih boja zidova smeđe, sive i beige s tamno sivim akcentima i snažan prepoznatljiv valoviti strop. Zid u samom prostoru služi kao svojevrsna dekoracija bilo od drvenih i mdf letvica s biljkama, patchwork zidova od tkanine ili drveta ili crtanje po zidovima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.