Obožavate biljke? Zelena vam je najdraža boja? Podržavate male hrvatske poduzetnike i poduzetnice? Onda je BILJKE.PLANTS webshop pravo mjesto za vas 

biljke plants

BILJKE.PLANTS webshop okuplja biljne entuzijaste i zaljubljenike u prirodu, ekologiju i zeleni način življenja. Ova zelena platforma pružila je priliku malim hrvatskim poduzetnicama da pokažu svoja umijeća u izradi estetski ugodnih dodataka za interijer za kojima će poludjeti baš svi biljkoljubci. U ponudi se nalaze alati koji će iskustvo vrtlarenja učiniti ugodnijim, ali i nakit inspiriran biljkama. Naušnice u obliku kaktusa onaj su dodatak kojim ćete svima dati do znanja da ste vi ta luckasta "plant mom". 

biljke plants

Osim dodataka za vas, tu su i oni za vaše biljke zbog kojih će vaše biljke rasti još veće i ljepše. Nije riječ o suplementima za prehranu biljaka, već o super teglicama i makrame visilicama koje biljkama daju potporu i prostor za zdravi rast. A za sve biljne fanatike tu su i posebni privjesci u obliku kaktusa uz koje će se vaš auto pretvoriti u pustinjsku oazu i zbog kojeg će se cijelo društvo htjeti voziti s vama. Za sve vas koji se mučite kako personalizirati poklon za najmilije pronašli smo super kul čestitke za rođendan u čak tri varijante. 

biljke plants

Još vas nismo uvjerili da posjetite ovaj originalni biljni webshop? Zasigurno će vas najveći trend: biljni terariji navesti da posjetite BILJKE.PLANTS webshop. Prekrasne tropske džungle odišu elegancijom Amazone i toliko su zamamne da sa stranice nećete otići bez da naručite barem jednu mini planetu Zemlju. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.