U Hoću knjigu održana je revija školskih torbi. Nema sumnje da će mališani u bogatom asortimanu pronaći modele koji će ih oduševiti, a roditelji će biti mirni jer su odabrali kvalitetne modele

skolske torbe

Dok se djeca vesele praznicima, roditelji, a osobito roditelji prvašića, posebno su uzbuđeni. Kako bismo im olakšali muke prilikom odabira školskog pribora, u kultnom Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7 održana je panel rasprava i revija najnovijih modela školskih torbi brendova Santoro Gorjuss, Connect, Herlitz, Belmil, Target, Scout i Disney, a predstavljene su i likovne mape te program Izzy Profil Kletta. Među njima smo otkrili nešto posebno.

skolske torbe

Ruksak Target Like me ima veliki prostor za pohranu potrebnih stvari za školu ili slobodno vrijeme. Izrađen je od visoko kvalitetnog i izdržljivog materijala. Ima tri pretinca za urednu i preglednu pohranu. No to nije sve! Ovaj ruksak možeš sam obojiti!

skolske torbe

Superlight 2 face, osim što ima odjeljke za bolju organizaciju i obloženu stražnju stranu za bolji protok zraka i potporu leđima, to je i ruksak čija se prednja strana može se zamijeniti drugim dezenom koji dolazi s torbom.

skolske torbe

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.