Mnogima će, u potrazi za hranom uz koju će zaboraviti sve brige, na pamet pasti okusom i mirisom autentična kineska hrana, popularna diljem svijeta. Wok 'n' walk već puno desetljeće oduševljava kineskim specijalitetima koji su pridonijeli tome da postane omiljeno okupljalište zaljubljenika u azijsku hranu u Zagrebu 

wok n walk kineski restoran

Koliko smo se puta nakon napornog ili stresnog dana veselili povratku kući kako bismo se sakrili ispod toplog pokrivača i uživali u najdražem filmu ili seriji. Ipak, nedostaje još jedna stavka koja bi zaokružila čitavu priču i savršenu večer. Riječ je, naravno, o omiljenoj hrani ili popularnije comfort food, koju možemo opisati kao jelo za koje smo sentimentalno vezani i koja okusom evocira uspomene na neka prošla vremena i trenutke u kojima smo se osjećali sretno, sigurno i bezbrižno. 

wok n walk kineski restoran rodjendan

Da je kineska kuhinja jedna od omiljenijih u svijetu, dokazuje i to što se svako malo otvaraju novi lokali koji nude upravo specijalitete iz spomenute azijske države. No, omiljena okupljališta zaljubljenika u popularna kineska jela upravo su ona koja se u Zagrebu nalaze već dugi niz godina. Jedno od takvih je i Wok 'n' walk, restoran čiji je ključ uspjeha jednostavan - pružanje kvalitetne dosljedne hrane izvrsnog okusa svaki put. Izvorna jela napravljena od odabranih namirnica najveći su razlog desetoj godišnjici uspješnog poslovanja ove gastro oaze, koja prosječno po danu priprema 500 porcija za sve ljubitelje woka. 

wok n walk kineski restoran rodjendan

Ono što ovu lokaciju za kvalitetna kineska jela čini drugačijom su domaći rezanci, napravljeni s ciljem da se svaki gost zaljubi i doživi bogatstvo okusa popularnog jela wok. Specijalitet kuće na jelovniku se može pronaći u nekoliko različitih varijanti, ovisno o preferencijama kupaca. Sezonsko povrće, bambus, gljive, morski plodovi i nekoliko vrsta mesa, samo su dio onoga što hranu ovog mjesta čini rajem za svako nepce. Upravo tradicionalna kineska receptura u kombinaciji sa zamamnim mirisima i okusima, stvorili su Wok 'n' Walk omiljenom lokacijom. Neki od najtraženijih su gombao – specijalitete s kikirikijem, szechuan koji dolazi iz istoimene kineske provincije, nezaobilazna patka szechuan, kao i wok s kozicama i brokulama.

wok n walk kineski restoran rodjendan

Osim ukusnom hranom, svoje goste svako malo oduševljavaju posebno osmišljenim promocijama kojima poklanjaju dodatne popuste prilikom online narudžba. Vremenski ograničene i pažljivo osmišljene, omogućuju da zaljubljenici u kinesku kuhinju uživaju u omiljenim jelima svaki put kada nemaju volje za kuhanjem. Povodom 10-godišnjeg rada kultnog zagrebačkog mjesta, aktualni su popust od 10% do 50% na sve ostvarene narudžbe putem službene web sranice i prilikom fizičkog dolaska u restoran, kao i besplatna dostava za iste.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.