Nakon što je 13.2 u punom Kinu Europa govorio o ljubavi, drugo će predavanje biti posvećeno još jednoj vječnoj temi – razlici žena i muškaraca. Koliko se doista razlikujemo, postoji li uopće ženski i muški mozak, žensko i muško ponašanje?

simlesa

Kako da lakše izađemo na kraj jedni s drugima, kako da se bolje razumijemo… Zašto žene često biraju muškarce prema onome što mogu postati, a ne prema onome što jesu, zašto muškarci toliko često imaju problema s izražavanjem emocija, zašto su žene toliko stroge prema sebi…

Kao i uvijek, bit će vremena za pitanja iz publike, a sve Brunine knjige bit će dostupne po promotivnim cijenama.
Sva zarada od sponzora, ulaznica i prodaje knjiga ide u humanitarne svrhe – udruzi SVE za NJU koja pruža besplatnu psihološku pomoć oboljelima od raka, ali i članovima njihovih obitelji. Cilj nam je skupiti 200.000 kn!

Ulaznice: 50 kuna; Prodajna mjesta: U knjižarama “Hoću knjigu” (Megastore, Arena centar, City Center one, Bogovićeva 5), u klupskom centru Svijeta knjige na Kaptolu 4 ili na http://mozaik-knjiga.hr/proizvod/bruno-simlesa-20-3-2018-jesu-li-muskarci-s-marsa-a-zene-s-venere/

Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio devet knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka njegovih knjiga. Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Trenutačno piše tjednu kolumnu za Jutarnji list. Udruga SVE za NJU 2016. godine dodijelila mu je Nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. Oženjen je i ponosni tata osmogodišnje djevojčice.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.