U tjednu u kojemu se obilježava Svjetski dan zdravlja, Avon vas poziva da mislite na svoje zdravlje i redovito pregledavate svoje grudi #čekiraj. Kupnjom Avon broša s roza vrpcom možete učiniti razliku i konkretno donirati za borbu protiv raka dojke. Nosite svoj novi modni detalj s ponosom!

avon ruzicasta vrpca donacija

Ovaj tjedan obilježen je Svjetski dan zdravlja! U proteklih godinu dana, cijeli se svijet okrenuo brizi o zdravlju. Iako je pažnja opravdano bila usmjerena na borbu s covid-19 pandemijom, ne smijemo zaboraviti da unatoč tome rak dojke ne miruje! Rak dojke jedan je od najčešće dijagnosticiranih malignih tumora kod žena, kao i vodeći uzrok prijevremene smrti među ženama u Hrvatskoj. Ipak, ta teška bolest je izlječiva u preko 90% slučajeva, ako se otkrije na vrijeme. Zato je važno redovno brinuti o svojim grudima #čekiraj i podsjećati drage ženske osobe da misle na svoje zdravlje #budizdrava. Mjesečni samopregled odličan je način da upoznamo svoje grudi, a godišnji odlazak specijalistu neophodan da se brinemo za svoje zdravlje. 

avon ruzicasta vrpca donacija

Roza vrpca međunarodni je simbol borbe protiv raka dojke, a već godinama krasi i brojne Avonove proizvode od čije prodaje se izdvaja cjelokupan neto prihod za borbu protiv raka dojke u našoj zemlji. Avon je upravo donirao 42.000 kn u proizvodima i novčanoj donaciji udruzi Sveta Agata u Glini, tako direktno pomažući onkološlim bolesnicama ovog potresom pogođenog područja.

avon ruzicasta vrpca donacija

Avon ponosno predstavlja 2 nova broša s roza vrpcom, u dva različita stila: s kamenčićima i emajlirani. Kupnjom novog broša direktno sudjeluješ u Avonovoj sljedećoj donaciji i postaješ dio Avonove humanitarne obitelji. 

avon ruzicasta vrpca donacija

Misliš da jedan naručen proizvod ne pravi razliku? Mi mislimo da je baš tvoj presudan! Zato te pozivamo da se uključiš, KUPI I DONIRAJ. Hvala ti, jer činiš razliku! Svaka kupnja dio je naše borbe protiv raka dojke i omogućava donacije koje ostvarujemo, ZAJEDNO. 

Cijena:
Avon, Broš s roza vrpcom, 35 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.