U jesen i zimu božićna zvijezda dolazi na svoje kao prirodni dragulj - igra važnu ulogu u stilskom oblikovanju interijera. Zimske sobe blistaju u boji listova ove zapanjujuće biljke. Stručnjaci iz The Stars for Europe predstavljaju razne stilove u kojima su zvijezde predstave upravo božićne zvijezde

interijeri bozicna zvijezda

Natural living, odnosno život u skladu s prirodom, je u trendu. Dizajn interijera prigrlio je biljke i prirodne materijale kao kućne dodatke koji stvaraju ugodnu atmosferu i pozivaju na opuštanje. Zimska šuma ljubiteljima prirode nudi gotovo beskrajno blago grančica, češera i drugih prirodnih materijala koji su popularni kao ukrasni dodaci tijekom blagdana. Rustikalni drveni stol, goli zidovi u suptilnim bojama i neukrašena jelka čine pozadinu ovog prirodnog blagdanskog stola. Zvijezde predstave su božićne zvijezde te dodaci u zlatnim, crvenim i srebrnim nijansama.

interijeri bozicna zvijezda

Unesite sklad u zimski dom s trendom prirodne božićne topline. Spojite tople zemljane tonove kako biste sobu pretvorili u utočište mira koje vas poziva na opuštanje. Suho cvijeće je u trendu. Botanički crteži ukrašavaju zidove, ali ne zaboravimo ni žive biljke. Zimi se krem božićna zvijezda stapa sa svim stilovima i dodaje toplinu svakoj sobi.

interijeri bozicna zvijezda

Shabby-chic: žarko crvene božićne zvijezde sjaje na zimskom prozoru. Na rustikalnom drvenom stalku u istrošenim glinenim posudama s češerima, grančicama i zvijezdom, ove božićne zvijezde “ukrale su predstavu” – dok prirodni materijali savršeno oblikuju scenu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.