Nakon opake Nikite i slatke LeeLoo, francuski redatelj Luc Besson predstavlja nam novu, kao i uvijek, sasvim originalnu i neobičnu akcijsku junakinju. Ime joj je Lucy, a u kina stiže počet­kom rujna. Lucy utjelovljuje prelijepa i preopasna - Scarlett Johansson

lucy, luc besson

Luc Besson poznat je po svojim neobičnim akcijskim junakinjama - opakoj Nikiti, slatkoj LeeLoo, herojskoj Ivani Orleanskoj, tajanstvenoj Angel A pa čak i maloj Matildi iz "Leona"... Nevjerojatne priče njegovih glavnih ženskih protagonistica postale su kult suvremenog filma, a njegova estetika nerijetko golica i svijet mode. U rujnu stiže nova Bessonova junakinja - Lucy - koju tumači zanosna Scarlett Johansson.

lucy, luc besson

lucy, luc besson

Nakon što je iznenada otmu želeći je iskoristiti kao ljudsku mulu za tran­sport vrećice nepoznatog sadržaja u njezinom trbuhu, naizgled krhka i njež­na djevojka Lucy pretvorit će se u svemoćnu ratnicu. Zajedno s uglednim profesorom Normanom (Morgan Freeman), Lucy će pokušati otkriti što joj se to događa i, naravno, zašto su odabrali baš nju.

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.