Kako kaže dobra stara izreka koja godinama ne blijedi - da su žene s Venere, a muškarci s Marsa - što često među njima dovodi do kratkih spojeva, nije nimalo neobično da se ponekad i takozvani jači te njemu nasuprotni ljepši spol udružuju u svoje 'tajne saveze' gdje ih veže nit zajedničkih interesa, hobija, problema, tema, snova.. Dok tako naši muškarci troše glasnice na stadionima i pune kase pivske industrije, žene s druge strane, kako im i priliči, njeguju svoje zajedništvo na sofisticiraniji i kreativniji način

mirta fraismanKlub kreativnih žena (i muškaraca bez kojih se ipak ne može!), koji uspješno djeluje pod organizacijskom palicom izdavačke kuće Vuković/Runjić te šarmantne spisateljice Milane Vuković-Runjić i okuplja nemali broj žena svih generacija što se uz druženje uz kavu i kolačiće vraćaju svojim zapostavljenim hobijima i talentima, odnosno kreativnosti, pa se stoga ondje upriličuju čitanja poezije i kratkih priča, i redovito ugošćuju pisce, novinare, intelektualce, umjetnike, ustvari sve koji su poticajni za njihovo djelovanje.

Tako će sljedeći tjedan svoj program osvježiti jednim iznenađenjem, gostovanjem istaknute psihoterapeutkinje Mirte Fraisman koja će održati besplatno interaktivno predavanje, i to kao zanimljivi miks stručnih znanja iz psihologije, neuropsihologije, mitologije, hipnotičke psihologije i drugih podcrtanih ilustrativnim primjerima iz sedme umjetnosti koje će pripadnicama ljepšeg spola otvoriti vrata Puta žene koji svaka od njih manje ili više uspješno prolazi, a ima čak sedam faza od kojih svaka traži svoje, da bi se u konačnici uspjela ostvariti na svim životnim poljima i biti uistinu zadovoljna i sretna. Uz to, predavanje će poslužiti kao itinerar pokretanja svih ženskih mehanizama i optimalno korištenje svih ženskih aduta.

Početak je zakazan za srijedu 19. veljače u 18.30 sati na dobro poznatoj adresi svih zaljubljenika u pisanu riječ, knjižare Vuković-Runjić u Teslinoj 16, na prvom katu. Ulaz je besplatan i svi su dobrodošli, a dame očekuju i 'znak pažnje' poklončići, pošteni popust na intenzivni tromjesečni program potpunog životnog refresha „Put žene" Mirte Fraisman koji započinje početkom ožujka u njenom centru za edukaciju i savjetovanje Partus.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.