Natalie Imbruglia je na svjetskoj turneji koja naravno uključuje i Hrvatsku. Akustični koncert izvest će 03.5. u Tvornici kulture! Za vas smo pripremili karte...

natalie imbruglia acoustic

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka po 2 ulaznice za koncert Natalie Imbruglia Acoustic, su (dođite na ulaz pola sata prije početka koncerta 20:30 - u srijedu, 3. svibnja u Tvornici kulture):

JANJA ANIčIć DUKIć, ZAGREB

MARTINA AUGUšTANEC, ZAGREB

Svjetski poznata postala je 1997. godine objavom svog prvog singla "Torn" sa svog debitantskog albuma Left of the Middle. Album je prodan u preko 6 milijuna primjeraka diljem svijeta. Uslijedila su sljedeća dva albuma  White Lilies Island (2001.) i Counting Down the Days (2005.) Četvrti album, Come to Life, objavljen je  2009. Godine. Dobila je MTV-ijevu nagradu za najboljeg novog izvođača, a nakon toga dobila je i tri nominacije za nagradu Grammy. Prodala je preko 9 milijuna primjeraka albuma širom svijeta.

Nakon šest godina, u ljeto 2015. Izdala je album “Male”. Inspiraciju za novi album pronašla je u svojim najdražim muškim umjetnicima. “Male” je kolekcija klasičnih i suvremenih pjesama, - koju izvode njezine muške muze - Cat Stevens, Damien Rice, Tom Petty, Pete Townsend, Zac Brown Band, i mnogi drugi. Prvi singl “Instant Crush” orginalno je snimio dobitnik Grammy-a Daft Punk.

“U orginalnoj verziji, zaista možete čuti o čemu pjesma govori zbog Julianovog specifičnog glasa, koji ja stvarno obožavam. To je uistinu predivna priča koju želim da ljudi čuju i povežu se s riječima. Jako sam ponosna kako je na kraju ispalo.”- kaže Natalie.

U tvornici će Natalie izvesti cjelokupan presjek svojih hitova, uključujući i pjesme s nedavno izdanog album “Male”.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.