Sjajna vijest za ljubitelje čokolade stiže iz Opatije bajne, koja će tri dana drugog vikenda u studenome postati "meka" zaljubljenika u ovu slasticu. Ekskluzivni proizvodi od čokolade, vrhunske delicije i atraktivan program obilježit će 16. Festival čokolade u Opatiji, koji će se održati od 11. do 13. 11.

festival cokolade1

Čokolada i Opatija, jedan od najljepših europskih gradova, nazvana i kraljicom Jadrana, već su godinama neraskidivo vezani zahvaljujući Festivalu čokolade, najvećem i najstarijem hrvatskom događanju posvećenom ovoj obožavanoj slastici.

festival cokolade3

Drugi vikend u studenome i ove će godine proći u znaku te manifestacije, koja će čokoladu "umiješati" u svaki dio života grada: sajam Čokoladna čarolija u Centru Gervais okupit će najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove te predstaviti neke sasvim jedinstvene i teško dostupne čokoladne delicije. No čokolada će se naći i na jelovnicima opatijskih restorana, u ponudi gradskih kavana, ali i u posebno osmišljenim tretmanima spa&wellness centara.

festival cokolade2_1

Nenadmašan hedonistički užitak u čokoladi tako će od 11. do 13. studenoga osvojiti sva osjetila brojnih posjetitelja najslađeg opatijskog događanja koje će ponuditi bogat program glazbenih nastupa izvrsnih izvođača i bendova, zanimljivih radionica, izložbi, predavanja, kao i izrade nevjerojatnih skulptura od čokolade.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.