Prvi puta u Zagrebu održana je Wine Yoga radionica u organizaciji Wine Yoga Hrvatska. U svijetu su Wine Yoga radionice apsolutni hit, a sada je napokon ovakav koncept stigao i k nama. Za razliku od svjetskih radionica, posebnost ovih radionica je u tome što je svaka jedinstvena i pomno osmišljena

wine yoga hrvatska

Što je Wine Yoga?

Kreativne radionice Wine Yoge pružaju jedinstven osjećaj za sva osjetila. Blagodati vina i joge poznati su već tisućama godina pa njihovim "sljubljivanjem" postižemo balans tijela, uma i duha. Prva Wine Yoga radionica održana u petak 20. travnja u Zagrebu i sastojala se od tri dijela. Polaznice su doživjele degustaciju dvije sorte vina uz kratko predavanje o vinskom bontonu, wine yoga vježbe koje se izvode uz pomoć bočice vina i nakon vježbe nastavak druženja uz degustaciju vina i Miss Donut delicije koje su bile posebno pripremljene za ovaj događaj.

Koncept je osmišljen s ciljem da pojedinac nauči i proba nešto novo, opusti se i zategne mišiće za nadolazeće tople dane te upozna nove ljude. Radionice objedinjuju zabavno-edukativni sadržaj koji budi pozitivne emocije i dobro raspoloženje te pružaju pojedincu jedno novo iskustvo koje ga sigurno neće ostaviti ravnodušnim. 

wine yoga hrvatska

Zašto Wine Yoga?

Urednica jednog uglednog časopisa Martina Požgaj sudjelovala je na prvoj radionici i istaknula 12 razloga zbog kojih svima preporuča Wine Yogu:
1. Iskusit ćete uistinu jedinstveni sat joge i pripremiti svoje tijelo za ljeto.
2. Opustit ćete se uz vođenu meditaciju pod stručnim vodstvom iskusnih jogina.
3. Naučit ćete više o kulturi ispijanja i sljubljivanja vina od iskusnih vinskih znalaca.
4. Isprobat ćete probrana vrhunska vina.
5. Počastit ćete nepce ukusnim delicijima (mi smo uživali u Miss_Donut krafnama pošto se uz slastice odlično sljubljuje polusuho bijelo vino koje smo degustirali.
6. Upoznat ćete divne i uspješne žene (i ponekog gospodina) i usput steći kvalitetna poznanastva.
7. Možda ćete osvojiti neki od vrijednih poklona na Wine Yoga tomboli.
8. Imat ćete fantastične fotke za Instagram.
9. Moći ćete kupiti #danassamhappy predivnu motivacijsku majicu koja će biti prekrasan podsjetnik na vaš sat wine joge i inspiracija da pronađete balans u životu.
10. Svaki sat Wine Yoge je različit, uvijek će vas nešto novo oduševiti, isprobavat ćete nova vina, guštati u novim delicijama...
11. Cijena je više no prihvatljiva za jedno ovako zaokruženo iskustvo.
12. Ekipa Wine Yoga Hrvatska ima iznenađenje i za kraj pobrinut će se da kući ne odete praznih ruku.

wine yoga hrvatska

Svi imamo jedan krajnji cilj, a to je da budemo sretni. Wine Yoga radionice vam pružaju upravo to jer sparivanje vina i joge u nama pobuđuje samo jedno, a to je osjećaj sreće. Iz tog razloga radionice prati hashtag #danasamhappy te su uz to posebno kreirane majice pod brandom Wine Yoga s natpisom “Danas sam happy”.

wine yoga hrvatska

Sljedeća radionica održat će se u četvrtak 26. travnja u Ashta Yoga studiju u Mlinarskoj 52.

Kontakt:

wineyogahr@gmail.com
091 1875 503
Instagram: Wine Yoga Hrvatska

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.