Prvi zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom zna kako iznenaditi i oduševiti! Sezonskom izmjenom jelovnika, neka su se jela pokazala omiljena gostima. Vodeći se njihovim pohvalama i čestim upitima, kreiran je novi jelovnik koji bi mogao obilježiti novu etapu poslovanja poznatog fine dinning restorana na adresi Popa Dukljanina 1.
Mekano mliječno pecivo sa sjemenkama uz maslac, tartlet od graška s tartarom od bukovača, „zagorski štrukli“, patka u Negroni umaku s ciklom, ragu od biserke i slatka četvorka u desertnom slijedu tek su dio favorita koje su chef i suvlasnik Mario Mandarić i njegov tim pretvorili u novi jelovnik kojeg sada i službeno predstavljaju. Kroz 8 slijedova pod imenom Selection Menu svi zainteresirani moći će probati najveće uspješnice kuhinje i to po pristupačnijoj cijeni - po 125€ po osobi.
Uz jelovnik će biti aktualne tri pratnje pića: jedna vinska u kojoj glavnu ulogu nose hrvatska vina, sommelierska s posebnom kombinacijom vina te čajna. Ovisno o dostupnosti namirnica i sezoni neki će se slijedovi mijenjati, ali i dalje u skladu s klasicima koji su osvojili goste. Na ovaj bi način NOEL mogao postati restoran koji nije rezerviran samo za posebne prigode, već pravo mjesto istraživanja i uživanja.
Uz ovaj novitet, kuhinji NOEL-a stigle su i sjajne vijesti s 50 Best Discovery platforme! Upravo je ova zagrebačka gastro lokacija jedna od 50 najboljih u 2025. godini, odnosno dio liste koja ljubiteljima gastronomije otkriva najbolje restorane, barove i hotele. Izrađena sa strašću, kreativnošću i umjetničkim pristupom, jela u NOEL-u pričaju posebnu priču, a novi Selection jelovnik stigao je kao najbolji pripovjedač.
Minimojka
@04.03.2025. 11:47 1super vijesti cool
beba
@05.03.2025. 18:21 0Jako fiiinooo!!!