Prvi zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom zna kako iznenaditi i oduševiti! Sezonskom izmjenom jelovnika, neka su se jela pokazala omiljena gostima. Vodeći se njihovim pohvalama i čestim upitima, kreiran je novi jelovnik koji bi mogao obilježiti novu etapu poslovanja poznatog fine dinning restorana na adresi Popa Dukljanina 1.

noel_jelovnik_cijela
Mekano mliječno pecivo sa sjemenkama uz maslac, tartlet od graška s tartarom od bukovača, „zagorski štrukli“, patka u Negroni umaku s ciklom, ragu od biserke i slatka četvorka u desertnom slijedu tek su dio favorita koje su chef i suvlasnik Mario Mandarić i njegov tim pretvorili u novi jelovnik kojeg sada i službeno predstavljaju. Kroz 8 slijedova pod imenom Selection Menu svi zainteresirani moći će probati najveće uspješnice kuhinje i to po pristupačnijoj cijeni - po 125€ po osobi.

noel_jelovnik_cijela1
Uz jelovnik će biti aktualne tri pratnje pića: jedna vinska u kojoj glavnu ulogu nose hrvatska vina, sommelierska s posebnom kombinacijom vina te čajna. Ovisno o dostupnosti namirnica i sezoni neki će se slijedovi mijenjati, ali i dalje u skladu s klasicima koji su osvojili goste. Na ovaj bi način NOEL mogao postati restoran koji nije rezerviran samo za posebne prigode, već pravo mjesto istraživanja i uživanja.

noel_jelovnik_cijela2

noel_jelovnik_cijela3
Uz ovaj novitet, kuhinji NOEL-a stigle su i sjajne vijesti s 50 Best Discovery platforme! Upravo je ova zagrebačka gastro lokacija jedna od 50 najboljih u 2025. godini, odnosno dio liste koja ljubiteljima gastronomije otkriva najbolje restorane, barove i hotele. Izrađena sa strašću, kreativnošću i umjetničkim pristupom, jela u NOEL-u pričaju posebnu priču, a novi Selection jelovnik stigao je kao najbolji pripovjedač.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.