U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu priređena je ekskluzivna modna revija glasovitog brenda vrhunskih cipela Högl kao uvertira svečanom koncertu Opera gala & Marco Tamayo kojeg su organizirali HNK i Zagrebačka filharmonija za Hrvatski glazbeni zavod

Högl za hrvatski glazbeni zavod

Högl je među prvima pomogao HGZ-u nakon potresa i donirao sredstva za sanaciju, a glazbeno-modnom poslasticom nastavlja s plemenitim gestama i novom donacijom podržava našu najstariju živuću udrugu građana i istaknutu glazbenu instituciju.

Högl za hrvatski glazbeni zavod

U predivnom prostoru foyera kazališta dogodio se savršen spoj umjetnosti glazbe i plesa s umjetnošću modnog dizajna. Reviju su graciozno i nadahnuto otplesale istaknute balerine HNK -  Leda Šeparović, Rieka Suzuki, Lucija Radić i Cristiana Rotolo. Sjajnu glazbenu pratnju priredila je violončelistica Petra Kušan, za stajling se pobrinula naša poznata kostimografkinja i stilistica Barbara Repe, a goste je u čaroliju glazbe, plesa i mode pričom uvela muzikologinja i televizijska urednica Jana Haluza.

Högl za hrvatski glazbeni zavod

Tek mali dio bogate kolekcije koju Högl nudi u svojim trgovinama u Ilici 12 i Westgateu prikazan je publici, no i to je bilo više nego dovoljno da izazove oduševljenje svih gostiju koji su uživali u ovoj nesvakidašnjoj modnoj reviji. Iz Austrije su za ovu prigodu došli i predstavnici Högla, voditeljica promocije Helena Beham i retail manager za Europu Dževad Halilović koji su, uz regionalnu menadžericu Sanju Faber, dočekivali uzvanike.

Cjelokupnu Högl kolekciju za proljeće/ljeto možete pogledati OVDJE.

Högl za hrvatski glazbeni zavod

Predstavnici Högla: voditeljica promocije Helena Beham, retail manager za Europu Dževad Halilović i regionalna menadžerica Sanja Faber

Högl za hrvatski glazbeni zavod

Högl za hrvatski glazbeni zavod

Högl za hrvatski glazbeni zavod

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.