Predivan industrijski dizajn, čarobni pogled s terase iznad koje se nalazi svod od lampica i zabava koja može potrajati do jutarnjih sati bit će ono što će prevagnuti kod izbora vašeg magičnog mjesta u kojem ćete proslaviti izricanje sudbonosnog "da"

the loft

Odabirom idealne lokacije uvijek započinje priča o vašem danu iz snova. Upravo The Loft je mjesto koje će vaš dan iz snova učiniti jedinstvenim i nezaboravnim. Pazeći na svaki detalj, ovo mjesto idealno je za proslavu ljubavi i svakog vašeg važnog dana u životu s kojeg ćete nositi najljepše uspomene.

the loft

The Loft se nalazi na zapadnoj vizuri grada i, kao što mu samo ime sugerira, osjećat ćete se kao u čarobnom loftu, s velikom terasom, koja je idealna za druženja s prijateljima, za party ili prvi ples, a poseban doživljaj je poljubiti se ispod svoda prepunog lampica.

the loft

Na terasi se nalazi i Loft gin bar, a tko može odbiti čašu sve popularnijeg pića, Gin Tonica koji se odlično sljubljuje s brojnim začinima, od papra, ruže pa sve do najpoznatijeg, onog sa svježim krastavcem.

the loft

Svadbena dvorana je pomno uređena, u industrijskom stilu, koji je i karakterističan stil za loftove New Yorka. Betonski zidovi u kombinaciji s ciglom, Chesterfield kauči za odmor, industrijska rasvjeta kao styling i bilje koje visi sa stropa stvorit će bajkoviti ugođaj za vaš najvažniji dan.

the loft

Dvorana prima do 280 uzvanika, a može se koristiti i za razne partyje, domjenke i ostale evente. Svaki kutak Lofta ima Insta worthy corner, stoga gosti mogu računati i na nezaboravno photo iskustvo te da će s najvažnijeg dana mladenaca ponijeti i foto uspomene, koji će krasiti njihove društvene mreže.

the loft

the loft

the loft

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.