Zagrebačka Ilica 15 više nije samo ulica ili adresa: postala je sinonim za eleganciju, luksuz i kvalitetu u svijetu mode i vjenčanja. Le Concept wedding multibrand idealno se nadovezao na postojeću Lei Lou priču Aleksandre Dojčinović, koja je od ove jeseni prepuna noviteta

Le Concept by Alex Dojcinovic

Zagrebačka Ilica 15 već je neko vrijeme hotspot kada su u pitanju moda i vjenčanja, zahvaljujući Lei Lou dućanu naše najpoznatije dizajnerice Aleksandre Dojčinović, na koji se savršeno nadogradio Le Concept by Alex  i pretvorio ovu adresu u srcu metropole u 850 kvadrata čistog luksuza.

Le Concept by Alex Dojcinovic

Aleksandra Dojčinović

Le Concept wedding multibrand se idealno nadovezao na postojeću Lei Lou priču koja je od ove jeseni prepuna noviteta. Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović donosi tako prvi put capsule kolekcije za sve prilike, od divnih i mekanih jakni i čizama za nezaboravne dane na snijegu, mekanih pletenih haljina i toplih kaputa, preko fenomenalnih poslovnih komada u vibrantnim tonovima, do glamuroznih toaleta za najposebnije prilike i to sve upotpunjeno nakitom i, bez dvojbe, najljepšom kolekcijom cipela do sada. 

Le Concept by Alex Dojcinovic

Ana Radišić

Lei Lou dućan će na ovaj način, povezujući u jednom prostoru funkcionalnost, kreativnost i potpuno personalizirani pristup shoppingu, na jedinstven i modno uzbudljiv način, ove jeseni bez sumnje biti epicentar brojnih dobrih zbivanja u gradu. 

Le Concept by Alex Dojcinovic

Naime, budućnost mode znači sve na jednom mjestu, pa ćete ovdje, uz spomenute kolekcije s Lei Lou potpisom, naći baš sve, od vjenčanica najvećih svjetskih kuća i popratnog im accessoiresa, cipela, rublja, ali i sunčanih naočala najpoznatijih brandova. 

Le Concept by Alex Dojcinovic

Daniela Trbović

U današnje vrijeme, kada se život svima prebacio u brzinu više, takav koncept kupovine je od neprocjenjive važnosti, pogotovo što cijeli projekt prati i suvremeni web shop. Upravo taj "all inclusive" segment ono je što Lei Lou sada izdvaja u mnoštvu i pretvara ga u revolucionaran projekt u skladu sa svjetskim trendovima. 

Le Concept by Alex Dojcinovic

Ono što je posebno zanimljivo nedavno su predstavljeni komadi - Assouline knjiga i Seletti posuđa i homewarea, kao apsolutno savršeni pokloni za sve prigode. Ovi IT predmeti već su duže vrijeme na brojnim wish listama pa ne čudi da njihovo predstavljanje u Zagrebu nisu propustili ni brojni poznati - Branka Krstulović, Iva Radić, Ante Vrban, Ana Radišić, Daniela Trbović, Tihana Harapin Zalepugin, Mia i Nika Matić.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.