Brend poznate talijanske kozmetike otvorio je u Masarykovoj 6 vrata svoje nove i zasad jedine monobrand trgovine u Hrvatskoj u kojoj će uživati brojni ljubitelji finih mirisa i prirodne kozmetike

lerbolario store

Ove godine L’Erbolario slavi 40. rođendan, a na Hrvatskom je tržištu prisutan gotovo 20 godina u 400 prodajnih mjesta (ljekarne, specijalizirane prodavaonice). Na jučerašnjem otvorenju su se okupili ljubitelji finih mirisa i prirodne kozmetike koji su oduševljeni činjenicom da od sada cjelokupni asortiman svojeg najdražeg brenda mogu pronaći i u centru grada.

lerbolario store

U ponudi dućana, između gotovo 500 različitih L’Erbolario proizvoda, možete izabrati proizvode iz mirisne linije, linije za njegu lica i tijela, linije za muškarce, linije za kosu, sunčanje, za djecu, kućne ljubimce te linije za miris doma.

lerbolario store

Kao i svake godine L’Erbolario predstavlja niz noviteta pa će tako prostorom dućana prevladavati mirisi nove linije za žene, Danza di Fiori i unisex linije, Rabarbaro, uz već tražene toaletne torbice neodoljivog dizajna koje su izrađene u posebnom cvjetnom uzorku u povodu 40 godina L’Erbolario kozmetike, a dolaze kao dar uz kupnju odabranog seta proizvoda.

L’Erbolario proizvode možete pronaći u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i novootvorenom L’Erbolario monobrand storeu u Masarykovoj 6 u Zagrebu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.