Parfemska konferencija koja će se održati 18.5. u hotelu Westin jedinstveni je regionalni projekt čiji program vrlo jasno ukazuje da se temi mirisnih kreacija može pristupiti puno dublje od samo pukog sviđanja ili ne sviđanja određenog parfema, svijeće ili mirisne kozmetike. Na pozornici će se naći stručna imena iz područja psihologije i dermatologije kao i predstavnike parfumerija i brendova kako bi publici približili mirisne teme s nekim drugačijim pogledima.

parfemska konferencija zagreb 2024 westin

Ovog svibnja, točnije 18.5. s početkom u 9:00 sati u hotelu Westin održati će se jedinstveni regionalni parfemski projekt - Parfemska konferencija #mirisnepriče powered by JANA NAILS. Ovo je jedinstveni regionalni projekt čiji program vrlo jasno ukazuje da se temi mirisnih kreacija može pristupiti puno dublje od samo pukog sviđanja ili ne sviđanja određenog parfema, svijeće ili mirisne kozmetike.

Organizator projekta je Hrvoje Vukov, koji stoji iza niza Mirisnih priča već održanih u njegovom StanKonceptu u Zagrebu. On će sa svojim timom okupiti na pozornici stručna imena iz područja psihologije i dermatologije kao i predstavnike parfumerija i brendova kako bi publici približili mirisne teme s nekim drugačijim pogledima. Neurolog dr. Filip Đerke tako će održati predavanje na temu „psihologija i mirisi“ što će biti jedinstvena prilika da istražimo temu mozga i cijelog jednog svijeta u nama o kojem baš malo znamo.

S druge pak strane, dr. Ljiljana Škrinjar kao dermatovenerolog će odgovoriti na pitanja o mirisima u kozmetici i zasigurno nas razriješiti nekih mitova. Dalje će na pozornicu doći i vlasnik parfumerije MARTIMEX, gospodin Veljko Marton koji će nam ispričati svoja jedinstvena iskustva kako se uopće parfumerijski svijet razvijao od '90ih do danas, a biti će prilika i da gospođa Valentina Žiljak u ime BELODORE parfumerija kao najvećeg regionalnog lanca nam predstavi njihov razvojni put. Svakako će biti i zanimljiv sadržaj u suradnji s gošćom iz HGK gospođom Jagodom Divić jer će se aktualizirati pitanje regionalne perspektive na mapi parfemske industrije.

parfemska konferencija zagreb 2024 westin

Hrvoje Vukov

Vrhunac konferencije svakako je masterclass koji će održati Philip Birkholz, a unutar kojeg će nam predstaviti niche brend BIRKHOLZ koji je trenutno jedan od najbrže rastućih parfemskih brendova u svijetu. Kroz cijelo trajanje konferencije posjetitelji će imati priliku i upoznati se s brendom JANA NAILS koji se sjajno uklapa u ovaj mirisni lifestyle, a primjer je poduzetničke priče koja inspirira i motivira. Po završetku konferencije, autor će lansirati i novu platformu ADRIA PERFUME AWARDS. Važno je naglasiti da je sudjelovanje besplatno, ali prijava je obavezna na www.stankoncept.eu jer je broj mjesta ograničen. Program će voditi Izabela Vrtar, a očekuje se dakako i uključivanje publike.

Svi mi imamo svoje #mirisnepriče stoga vas pozivamo da se pridružite ljubiteljima parfema u hotelu Westin 18.5. s početkom u 9:00 sati i otkrijete što su organizatori sve pripremili s partnerima prve parfemske konferencije na našim prostorima. Po prvi put na jednom mjestu okupiti će se parfumerije LANA, MARTIMEX, BELODORE, DIVINITY ali i drugi predstavnici brendova kao što su L'Oréal Luxe, BEAUTY PHARMACY, ORBICO BEAUTY, RADIX, PROMANDS SLOVENIJA sa svojim bestsellerima i novitetima. Biti će tu i regionalni brendovi niche parfema (Sortilege Olfactive Arts iz Hrvatske i JUNO iz Slovenije) koje trebate upoznati i podržati.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.