Lak za nokte i ruž za usne tipičan su pribor za uljepšavanje žena, međutim, njihovo mjesto ne mora nužno uvijek biti vezano za kupaonicu ili torbicu. Lesnina predstavlja Beauty liniju u službi uljepšavanja interijera

lesnina beauty dekor

Lakovi za nokte i ruževi za usne u ovoj kolekciji preobraženi su u porculanske vaze koje osvajaju prostor svojim dizajnom i namjenom. Kozmetički preparati narančaste, crvene i ružičaste nijanse pretvoreni su u dekorativne detalje koji privlače poglede i oplemenjuju prostor. Ova Lesninina beauty priča spoj je jednostavnosti, estetike i funkcionalnosti. Simpatičnim, kreativnim novitetima iz svijeta kozmetike pridodane su i porculanske posude za nakit u pratećim bojama.

lesnina beauty dekor

Maštoviti beauty predmeti u službi uređenja prostora pravi su primjer kako se make over doma može napraviti bez velikih financijskih izdataka, s par dekorativnih sitnica. Dnevni boravak ukrašen modernom vazom razigrat će prostor i dati mu drugačiji sjaj. Osvježite svoj životni prostor, potražite ideju u Lesnini!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.